Can sıkıntısı derken, tüm sistem gidebilir. En kötüsünü düşünün, işte o olabilir. En kısa zamanda değiştirmeniz iyi olur.
Anlamadığım şey sistem komple neden gidiyo? GTX1050 takınca PSU'ya yük binicek ve PSU yanıcak diyelim tahminimce pc kapanır PSU'dan koku falan gelir. Sistem nasıl yanıcak onu söyleseniz?Can sıkıntısı derken, tüm sistem gidebilir. En kötüsünü düşünün, işte o olabilir. En kısa zamanda değiştirmeniz iyi olur.
High Power 400W 80+ Bronze al gitsin işini görür her türlü, ayrıca 80+ işareti PSU'nun %80'ini kullanılma anlamına geliyor.
R7 240 1050 Ti ile aynı psu gereksinimlerine sahip... Hemen masraf çıkarıyorsunuz beyler ben kullanıyorum kardeşim diceğim son şey bu.Dostlar bu dedikleriniz ne alaka 1050 takmakla anlayamadım. Dedikleriniz suanki ekran kartıylada olabilecek şeyler sanırım. R7 240 takınca yüksek voltaj gelmicek mi? Yada elektrik dalgalanması olmuyo mu?
Ben normal 1050 AERO almayı düşünüyorum. Tİ olanla arasında çok bir fark yok bence.R7 240 1050 Ti ile aynı psu gereksinimlerine sahip... Hemen masraf çıkarıyorsunuz beyler ben kullanıyorum kardeşim diceğim son şey bu.
1050 Ti ile 1050 arasında fark var dostum 1050 Ti alman daha mantıklıBen normal 1050 AERO almayı düşünüyorum. Tİ olanla arasında çok bir fark yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.