GTX 1050 için 270 W PSU yeterli mi?

Can sıkıntısı derken, tüm sistem gidebilir. En kötüsünü düşünün, işte o olabilir. En kısa zamanda değiştirmeniz iyi olur.
Anlamadığım şey sistem komple neden gidiyo? GTX1050 takınca PSU'ya yük binicek ve PSU yanıcak diyelim tahminimce pc kapanır PSU'dan koku falan gelir. Sistem nasıl yanıcak onu söyleseniz?

Buna sadece yük binecek diye bakmayın. Elektrik kesintisi veya dalgalanması olabilir. Birden yüklü bir akım gelebilir şebekeden. Güç kaynağı bunlara dayanamaz. Normal kullanımlarda da bu tarz güç kaynaklarına pek güvenilmez.

Yav kardeşim banada aynısını dediler Yük binince yanar patlar uçarsın dediler hiç bişey olmadı.
En ağır oyunları oynadım neler yaptım sorun yok
1050 Herhangi bir pin girişi yok Pci Express benim bildiğim 75 W veriyor yani zaten pin girişi istemiyorsa sorun yok adam oraya yazmış 300 W minimum demiş minimum demesinede bakma bendekide minimum öyle hiç bir sorun yok.
Herhangi bir pin istemeyen karta 400+80 W diyorsunuz uçuyorsunuz vallahi ya.
Banada dediler almadım hiç bir sorun yok Overclock dahi yaptım kullanıyorum.

High Power 400W 80+ Bronze al gitsin işini görür her türlü, ayrıca 80+ işareti PSU'nun %80'ini kullanılma anlamına geliyor.

Aynı fikirdeyim PSU'yu sağlam tutmazsan sistemin tamamının çöpe gitme riski var bir elektrik gidip gelmesi veya yüksek voltaj geldiği anlarda anakarta ve anakartın üstüne takılı herşeye yani sisteme zarar gelebilir. Sonradan bütün sistem gideceğine baştan bütçeni zorlayıp 80+ sertifikalı bir PSU al.

Dostlar bu dedikleriniz ne alaka 1050 takmakla anlayamadım. Dedikleriniz suanki ekran kartıylada olabilecek şeyler sanırım. R7 240 takınca yüksek voltaj gelmicek mi? Yada elektrik dalgalanması olmuyo mu?

Dostlar bu dedikleriniz ne alaka 1050 takmakla anlayamadım. Dedikleriniz suanki ekran kartıylada olabilecek şeyler sanırım. R7 240 takınca yüksek voltaj gelmicek mi? Yada elektrik dalgalanması olmuyo mu?
R7 240 1050 Ti ile aynı psu gereksinimlerine sahip... Hemen masraf çıkarıyorsunuz beyler ben kullanıyorum kardeşim diceğim son şey bu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı