ayyas1907
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- ÖĞRENCİ
- Asus M5A97 anakart.
- MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G OC 2GB 128 bit GDDR5
- 8 GB 1600 MHz CL9 RipjawsX DDR3 RAM
- Xigmatek Asgard 400w kasa.
500 TL Ekran Kartı Önerisi
Bu konu bana ait. Uzun lafın kısası ben çok anlamadığım için ekran kartını tek çözüm sanıyordum, ancak işlemci ağırlıklı oyun olduğu için performans çok kötü. FPS yüksek gösteriyor ama süreki drop halinde, oyun sanki 50 FPS oynuyorum saniyelik bir olay ama oyunda akıcılık yok. Ben de sistemi değiştirmeye karar verdim sizden öğrenmek istediğim birkaç şey var soru tarzında soruyorum cevaplayan arkadaşlar şimdiden sağolsun iyi forumlar.
1. AMD FX 8320 işlemcimi satıp Intel i3 6098 almayı düşünüyorum, performansta eskisine göre etkisi olur mu yoksa hiçbir şey değişmez mi?
2. 8320 işlemcimi 330 TL satıp aynı i3 6098 almak benim zararıma mı olur yoksa kar mı?
3. i3 işlemcim için anakartımı değiştirmem gerekiyormuş i3 işlemciye uygun piyasadaki fiyatı en uygun anakart nedir? (Şubat ayında yurtdışına gitme durumum var, bu yüzden fazla masraf yapmak istemiyorum o yüzden 2.el bir anakart alıp idare etmek istiyorum.)
4. Elimde bulunan Ripjaws 8 GB RAM'lar boşa gidecek onları da satmayı deneyeceğim, sanırım Intel uyumlu anakartlara bu RAM'lar olmuyormuş. DDR4 RAM ihtiyacım varmış bu RAM'lerı yeni topladığım sistemde çalıştırma şansım hiç yok mu?
Arkadaşlar biliyorum çok soruyorum ancak cahillik kötü beni aydınlatacak birileri varsa cevap verirse sevinirim. Bu soruların yanında başka önerisi olanda lütfen belirtsin.
Amaç: CS:GO stabil bir şekilde oynamak.
Son düzenleyen: Moderatör: