GTX 1050 için İşlemci Yükseltme

Ekran kartının ayarları ile oynamış olabilir misin? O sistemde fps drop yaşamaman gerekli ayrıca işlemcin ekran kartı için gayet yeterli darboğaz oluşturmaması gerek. Bilgisayarını bi virüs&malware tarayıcıyla tara , sorun varsa düzelt. Ayrıca ekran kartı ayarlarını kontrol et. Benim ekran kartım AMD ve "Chill" diye bir ayarı aktif hale getirmiştim, tam olarak senin fps'lerini alıyordum. Chill'i kaldırınca tekrar 250 sabit fps'ye ulaştım. Nvidia ekran kartları için de böyle bir ayar olabilir ve sen driver güncellerken farketmeden onu aktif hale getirmiş olabilirsin. Ayrıca steam üzerinden CS:GO çalıştırma seçeneklerine;
-high
-threads 8
-nojoy
-novid
-d3d9ex

bu komutları girerek dene. Dediğim gibi sisteminin CS GO'yu gayet akıcı şekilde açması gerekir. Son olarak hala aynı sorunu yaşarsan MSI Afterburner ile oyun içi GPU kullanımı ve sıcaklıkları gibi verilerin fotoğrafını atarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.

Not: FX 8320'den i3 6098'e geçmek asla mantıklı değil. Hele ki sırf bu yüzden anakart ve RAM'lerini de değiştirmen gerektiğini düşünürsen..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı