G4550 ve GTX 1050 Ti sistem işlemci yükseltme

@burakoruk hocam asus prime z370 anakart ve i3 8100 işlemci siparişi verdim.
Şöyle bir endişem var benim psu 500 w fakat sertifikasız ve çalışırken bayağı sesli çalışıyor anakart işlemci için bir problem teşkil etmesin sonra bütün emekler zaii olur. psu aerecool 500 wt vx serisi
O PSU kuracağınız sisteme rahatlıkla yeter. Bazı güç kaynaklarının kronik ses sorunları olur. C.W. gibi problemler göz ardı edilebilir. Ama güvenemiyorum derseniz PSU'yu değiştirebilirsiniz.

C.W. Olayı nedir tam olarak anlayamadım ?

Coil whine, ekran kartı veya güç kaynağı gibi parçalardaki bobinlerden gelen tiz bir cızırtı sesidir. Üretiminde kullanılan malzemeler kalitesiz ise genelde parçaya yük bindiğinde ötmeye başlar. Eğer güç kaynağından gelen ses fan kaynaklı değil ise c.w. olma ihtimali yüksek. Fakat korkmanıza gerek yok. Kullanım ve performans bakımından herhangi bir problem yaratmaz.

Coil whine, ekran kartı veya güç kaynağı gibi parçalardaki bobinlerden gelen tiz bir cızırtı sesidir. Üretiminde kullanılan malzemeler kalitesiz ise genelde parçaya yük bindiğinde ötmeye başlar. Eğer güç kaynağından gelen ses fan kaynaklı değil ise c.w. olma ihtimali yüksek. Fakat korkmanıza gerek yok. Kullanım ve performans bakımından herhangi bir problem yaratmaz.

@burakoruk vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı