G4550 ve GTX 1050 Ti sistem işlemci yükseltme

İki ürün de birbirine benzer özellikler taşıyor. Üstünlükleri pek yok.
Asus olanın şu an Web stoğu yok gözüküyor.

@Sabırlı hocam şu anda İntel 8.nesil için Z 370 anakartlar haricinde bir alternatif yok. Daha uygun fiyatlı anakartların 2018 yılının başlarında geleceği söyleniyor. İleride işlemciyi yükseltme seçeneğiniz varsa i3 8100 alabilirsiniz. İşlemci 1050 ti ekran kartınızı rahatlıkla besler. Hem Z 370 anakartların overclock desteği de olacağından ileride alacağınız K serisi bir işlemci ile uzun yıllar arkanıza bakmazsınız.

@Sabırlı hocam şu anda İntel 8.nesil için Z 370 anakartlar haricinde bir alternatif yok. Daha uygun fiyatlı anakartların 2018 yılının başlarında geleceği söyleniyor. İleride işlemciyi yükseltme seçeneğiniz varsa i3 8100 alabilirsiniz. İşlemci 1050 ti ekran kartınızı rahatlıkla besler. Hem Z 370 anakartların overclock desteği de olacağından ileride alacağınız K serisi bir işlemci ile uzun yıllar arkanıza bakmazsınız.

@burakoruk hocam teşekkür ederim. Bende senin gibi düşünüyorum i3 8100 ve z370 anakartla yükseltmeyi tamamlamak istiyorum. Anakart olarak Asus Prime Z370 düşünüyorum.

@burakoruk hocam teşekkür ederim. Bende senin gibi düşünüyorum i3 8100 ve z370 anakartla yükseltmeyi tamamlamak istiyorum. Anakart olarak Asus Prime Z370 düşünüyorum.
Rica ederim. Bu anakartlar henüz çok yeni olduğundan kullanıcı deneyimi açısından pek geri dönüş yok tabi ama Asus sizi üzmez.

Rica ederim. Bu anakartlar henüz çok yeni olduğundan kullanıcı deneyimi açısından pek geri dönüş yok tabi ama Asus sizi üzmez.

@burakoruk hocam asus prime z370 anakart ve i3 8100 işlemci siparişi verdim.
Şöyle bir endişem var benim psu 500 w fakat sertifikasız ve çalışırken bayağı sesli çalışıyor anakart işlemci için bir problem teşkil etmesin sonra bütün emekler zaii olur. psu aerecool 500 wt vx serisi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı