GTX 1050 için Windows 11 nasıl?

Hocam ilk 21H2'yi deneyin. Sonra eger sorun var diyorsaniz 22H2'yi test edin. Tabi eger o da sorunluysa geri donemezsiniz. Size kalmis. Ben olsam 22H2 icin beklerdim. 21H2 o kadar stabil degil. Ama 21H2'de kalamniz daha iyi, eger stabil ya da RPC surume gecmek isterseniz gecemezsiniz. Gecseniz bile verilerinizin nerede oldugunu unutup son yuklemeyi (Windows.old) de silme ihtimaliniz var. (Dev adina konusuyorum.)
22H2 sürümü ne zaman çıkacak?

Bir insanın Windows 11'i SSD'ye kuracağını anlamak için bunu sormak gerekmiyor bence ama :D.
Anlamıyorum. Onlarca konu açılıyor, sistem için SSD mı HDD mı gerek diye.
Artık klasik olması gereken bir soru. Konu sahibinin sordugu şeye bakarsak ben o ekran kartını değiştir mı diyeceğim? Windows 11 için gayet yeterli bir sistem. Ha ben en hızlı istiyorum derse Windows 8.1'e geçsin.

Anlamadan hahaha atmak iyi oluyor. Hadi iyi sosyaller.

Açılış süresinin ekran kartıyla bir alakası yok yanlış bilgi vermeyelim. Soruya gelince GTX 1050 W11 için uygundur. Daha önemli olan ise RAM ve işlemcinizdir.
Ben zaten başlığa "Bu sistem Windows 11 için uygun mu ?" yazmıştım ,mod değiştirmiş.

Anlamıyorum. Onlarca konu açılıyor, sistem için SSD mı HDD mı gerek diye.
Artık klasik olması gereken bir soru. Konu sahibinin sordugu şeye bakarsak ben o ekran kartını değiştir mı diyeceğim? Windows 11 için gayet yeterli bir sistem. Ha ben en hızlı istiyorum derse Windows 8.1'e geçsin.

Anlamadan hahaha atmak iyi oluyor. Hadi iyi Sosyaller.

Git o zaman o konulara yaz mesajlarını. zaten bildiğim bir şeyi 4 tane mesajla anlatmaya çalışıyorsun.

Ben zaten başlığa "Bu sistem Windows 11 için uygun mu ?" yazmıştım ,mod değiştirmiş.

Git o zaman o konulara yaz mesajlarını. zaten bildiğim bir şeyi 4 tane mesajla anlatmaya çalışıyorsun.
Modun neyi değiştirip, değiştirmediğini göremiyorum, kahin değilim bildiğini yazmamissin.

HDD'yi sadece oyunlar için kullanacağımı söylemem rağmen bana hâlâ Windows'u SSD'ye kur diyor 🤣.

Dosya Ekleri

• IMG_20220730_134427.jpg
    IMG_20220730_134427.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20220730_134450.jpg
    IMG_20220730_134450.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı