GTX 1050 R5 1400 sistem Dying Light 2'yi kaldırır mı ?

İşletim sistemi
Windows 10

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Merhaba. Dying Light 2 çıktı bildiğiniz üzere. Eğer bilgisayarım açacak düzeydeyse bu ay içinde Epic Games üzerinden almayı düşünüyorum. Sistem özelliklerim;

MSI GTX 1050 GAMING (+140 çekirdek, 750 bellek OC.)
Ryzen 5 1400 (3.6GHz O.C.)
Samsung 860 EVO 500 GB.
Kingston HyperX Fury Black DDR4 8x2 2400MHz Ram.
MSI B350M GAMING PRO.

Stok haldeki sistemimden yaklaşık %10 civarı daha fazla performans alabiliyorum. İnternette istediğim sonuçlara ulaşamadım. Açmazsa ileride optimizasyonla FPS düzelir mi ?

En düşük ayarlarda oynarsınız hocam. Minimum GTX 1050 Ti istiyordu sanırım. Yine de oynayabileceğinizi düşünüyorum.

En düşük ayarlarda oynarsınız hocam. Minimum GTX 1050 Ti istiyordu sanırım. Yine de oynayabileceğinizi düşünüyorum.
1050 Ti ile 1080p + FSR desteğiyle 40-45 FPS alınabiliyor 1050 ile zorlasa belki 30FPS sabit oynayabilir gibi tabii görüntü kalitesi ve akıcılık ne kadar tatmin edici olur orası kişiden kişiye değişebilir.

Biraz vakit geçsin bu ay içinde denemeye çalışacağım...
1050 Ti ile testte Low ayarlarda 27 FPS Avg, Med ayarlarda 23 FPS Avg aldılar 1080P çözünürlükte bence çok oynanabilir durmuyor. 1050 ile daha kötü olabilir. Oyunla Dying Light 2077 diye dalga geçiyorlar, patch ile kolayca çözülecek gibi değil sanki.
Zamanında 1660S alacaktım hocam işlemci zorlansada ekran kartı kolay değişmiyor. Sorunlar oldu GPU falan değişemedim kaldım şu kartla. İstediğim hiç bir oyunu açamıyor...
1080p oynayamazsiniz muhtemelen ama 720p oynayabilirsiniz.
720p'nin kalitesinide monitörden dolayı çok kötü hissediyorum hocam Epicte iade yok galiba birde.
Minimum sistem gereksinimlerinde 1050 Ti var düşük ayarlarda oynatır diye düşünüyorum biraz daha inceleme videoları beklemek gerekiyor.
Ya bekleyeceğim, ya da deneyeceğim. Millet hep yeni nesil işlemcilerle test ediyor ondan sonra kafam dahada karışıyor.
1050 Ti ile 1080p + FSR desteğiyle 40-45 FPS alınabiliyor 1050 ile zorlasa belki 30FPS sabit oynayabilir gibi tabii görüntü kalitesi ve akıcılık ne kadar tatmin edici olur orası kişiden kişiye değişebilir.
Aslında FSR açabilsem çok iyi olacak ama. Üstte dediğim gibi GPU değişemediğim için bunları düşünmek zorundayım. En azından oyunu oynarken çamur gibi ve kasan bir şekilde oynamak zevk vermiyor.

Çok beklediğim bir oyundu, üzdü :(

Biraz vakit geçsin bu ay içinde denemeye çalışacağım...

Zamanında 1660S alacaktım hocam işlemci zorlansada ekran kartı kolay değişmiyor. Sorunlar oldu GPU falan değişemedim kaldım şu kartla. İstediğim hiç bir oyunu açamıyor...

720p'nin kalitesinide monitörden dolayı çok kötü hissediyorum hocam Epicte iade yok galiba birde.

Ya bekleyeceğim, ya da deneyeceğim. Millet hep yeni nesil işlemcilerle test ediyor ondan sonra kafam dahada karışıyor.

Aslında FSR açabilsem çok iyi olacak ama. Üstte dediğim gibi GPU değişemediğim için bunları düşünmek zorundayım. En azından oyunu oynarken çamur gibi ve kasan bir şekilde oynamak zevk vermiyor.
Hocam ben en son 1050Ti ile Med-Low ayarlarda 30-40 FPS God of War oynadım yetti.
Kartın miladı geçiyor hatta geçti bile maalesef, çok aman aman oynayacak oyun olsa ben de değiştirmeyi zorlardım belki ama değişime değecek oyun yok benim açımdan.

Hocam ben en son 1050Ti ile Med-Low ayarlarda 30-40 FPS God of War oynadım yetti.
Kartın miladı geçiyor hatta geçti bile maalesef, çok aman aman oynayacak oyun olsa ben de değiştirmeyi zorlardım belki ama değişime değecek oyun yok benim açımdan.
Dying Light 2 ve benzeri hikayeli oyunları oynamak istiyorum bazen. O zamanlarda kart yetmiyor maalesef. Dediğiniz gibi miladı dolan bir kart. OC ile biraz kendine geliyor ama ne olabilir ki... Uzun zamandır şu oyunun takipçisiyim ve açamayacak olması beni üzdü.
Bilginiz olsun dostlar, benzer sistemi olan kişiler için oyunu aldığımda bir inceleme yapacağım. Bu ay içinde alacağım oyunu...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı