Çözüldü GTX 1050 sistem kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

D4rkSp4rky

Hectopat
PC'de dün geceye kadar sıkıntısız bir şekilde istediğimi yapıyordum fakat bu sabah canlı ders için PC''yi açtığımda canlı derse girdiğimde Mouse'un arada donduğunu fark ettim. Bir oyuna girdim oyunda arada sırada FPS droplar oluyor. Sadece oyunda değil normal kullanımda(masaüstünde dolaşırken) bile kasıyor, sistemimde şunlar var: GTX 1050 Intel Core i5-7700HQ 8 GB RAM...(Bilgisayarda o sorunu yaşadığımda restart attım fakat siyah ekranda kaldı PC'yi kapattım tekrar açtım güncelleme yaptı ve açıldı o zamandan beri açık zaten).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arka da çok fazla gereksiz uygulama açık bilgisayar yorulduğu için drop yiyor olabilirsiniz benim tavsiyem sıfırdan Windows 10 Home kurup Windows Update'leri yapın ayarlardan gizlilik arka plan uygulamalarını kapatın güç seçeneklerinden yüksek performansa alın aynı şekil de ekran kartı sürücünüze girip yüksek performansa ayarlarını yapın daha sonra uygulamalarınızı kurabilirsiniz ancak açılışta başlatılan gereksiz işlemleri devre dışı bırakın.
1607532807231.png

Bunlar hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı