GTX 1050 Ti + 750 TL verip GTX 1070 alınır mı?

Şimdi benim aklımda kalan nokta şu şimdi size test videoları vs atabilir fakat eve geldi kart size örneğin kargo aracılığıyla açtınız taktınız 2 gün çalıştı 3.gün bir şey oldu nasıl anlatacaksınız karşı tarafa o anlamda söylemiştim. Malum yani sizi suçlamaya vs çalışır bu anlamda korkum var. Yoksa tabi ki alabilirsiniz çok güzel bir kart.

Şimdi benim aklımda kalan nokta şu şimdi size test videoları vs atabilir fakat eve geldi kart size örneğin kargo aracılığıyla açtınız taktınız 2 gün çalıştı 3.gün bir şey oldu nasıl anlatacaksınız karşı tarafa o anlamda söylemiştim. Malum yani sizi suçlamaya vs çalışır bu anlamda korkum var. Yoksa tabi ki alabilirsiniz çok güzel bir kart.
Onu konuştuk. İlk birkaç gün test edeceğim. Hem oyun, hem de furmark vs. hepsini yapacağım. Bir aksilik çıkmazsa sıkıntı yok demektir. Çıkarsa da yardımcı olacak bana, gerekirse geri alırım dedi.

Arkadaşlar bugün sabah kargodan aldım ekran kartını. Yaklaşık 7 saatlik GTA 5 + RDR2 + Gears 5 + Forza Horizon 4 oyun testlerinden sonra frekans, fps ve sıcaklık değerlerinden memnun kaldım. Gelen kart hiç 2. el gibi durmuyordu. Tertemiz, işlem görmemiş kart olduğu belli. Bir önceki MSI Gaming 1050 Ti ekran kartına göre ısınması biraz daha hızlı oluyor. Tek eksi yönü bu diyebilirim. Diğer kartla 63 dereceyi görmemişken bu kartla ortalama 62-63 derecede oynuyorum. Ancak soğutması güzel. 67'den sonra fanlar devreye giriyor ve sıcaklık düşüyor. Darboğazı sadece GTA 5'te hissettim. Diğerlerinde CPU kullanımı %85'i geçmedi. İyisiyle kötüsüyle yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı