GTX 1050 Ti + 750 TL verip GTX 1070 alınır mı?

Yeni bir kart almak varken 4-5 senelik bir kartı almak bütçeye zarardan başka değil.
RDR2, Just Cause 4, shadow Tomb Raider bunları fulleyip oynayamadığım oyunlar daha var da hatırlamıyorum hangileri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir kart almak varken 4-5 senelik bir kartı almak bütçeye zarardan başka değil.
RDR2,Just Cause 4,Shadow Tomb Raider bunları fulleyip oynayamadığım oyunlar daha varda hatırlamıyorum hangileri

1080p’nin tepe kartı olarak lanse edilen RTX 2060 da 50fps civarında geziyor RDR2’de. Optimizasyonu kötü bir oyun bir kartı kötülemek için emsal olamaz bence.

Hele ki Shadow of the Tomb Raider optimizasyonu oldukça başarılı bir oyun. Düşük performans alıyorsanız sorun ekran kartı olmayabilir.

1060 ile yeni oyunları oynayamıyorum arkadaşımda gtx 1070 var oda oynayamıyor :D ?
Ben çöp ayarlarda oynarım diyorsa alsın
Sen GTX 1060 ile oyunları oynayamıyorsan pc ni sat zaten çünkü kullanmayı bilmiyorsun. İnsanlara da yanlış bilgi verme mesajını raporlayacağım. GTX 1060 ile 1080p de bütün yeni oyunları bir kaç tanesi hariç high- ultra ayarlarda oynarsın. GTX 1070 den bahsetmeye bile gerek yok daha uzun yıllar oyunları ultrada oynatmaya devam eder.

Yeni oyun çıkınca niye açamıyorum yaa ben hüü diye arkadaşı üzeceksiniz ben söylediğimi söyledim gereksiz para vermeye gerek yok eski karta yeni kartını alırsın önümzdeki 3-4 sene içinde çıkan oyunları kafa rahat oynarsın.
Ben zaten karta kötü demiyorum ileri görüşlü düşünüyorum pert olucak bir kaç seneye çünkü kart yetmiyecek yeni oyunlara.

Son zamanlarda herkes teknoloji kurdu olmuş. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum hani 1070'e kötü kart demek 1080 P de oyunları yüksek ayarlarda açamaz demek çok yanlış bilgiler. Youtube da bir sürü video var yani onlar yalan söylüyor siz haklısınız. Dediğim gibi dostum garantisiz kart almamaya bak bana sorarsan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı