GTX 1050 Ti alınır mı?

Daha fazla  
Dostlar The Forest, GTA Online, Just Cause, Wolfenstein, metro, CS:GO Valorant gibi oyunlar oynayacağım çok bir beklentim yok, bir ihtimal RDR onu da Low'da 50 60 FPS oynatıyor. Ekran kartını çok bütçem yok ikinci el düşünüyorum belki sıfır alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar The Forest, GTA Online, Just Cause, Wolfenstein, metro, CS:GO Valorant gibi oyunlar oynayacağım çok bir beklentim yok, bir ihtimal RDR onu da Low'da 50 60 FPS oynatıyor. Ekran kartını çok bütçem yok ikinci el düşünüyorum belki sıfır alınır mı?

Sıfır alınmaz. İkinci elden RX 570 öneririm daha performanslı.

Bil bakalım ne eksik, bütçen ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır kesinlikle önermem 1650 Fiyatına satıyorlar zaten. İkinci elde 1050Ti'ın sırf adı var diye 900TL'den aşağı satmıyorlar. Eğer temiz RX 570 yakalarsanız(GamingX, Strix) alınabilir. Mining yapılmış olanlardan uzak durmakta fayda var. Genelde Sapphire ve Asus Mining Editionlar miningden çıkmış kartlar. Ayrıca güç kaynağınız yeterliyse R9 290, GTX 970 daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı