Shadow99
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- DHL Hava İhracat Stajyeri
Arkadaşlar 2 ay önce GTX 1050 Ti almaya karar vermiştim ama şansıma ya stokları tükenmiş ya da fiyatları artmıştı. 600 TL'den 1K'ya çıkınca bu kartın fiyatı ben de internette bazı araştırmalar yaptım. İzlediğim bazı benchmark testleri beni şaşırttı. Çünkü aşağıya resim halinde atacağım 5 kartın 5'i de, 3 aşağı 5 yukarı, aynı performansı veriyor! Bu kartları 0 bulmanız imkansıza yakın. Lakin internette temize ve çok ucuza 2. ellerini alabilirsiniz. fakat PSU'nuz ne olur ne olmaz 600w üstü olsun. 
Benchmark testlerini evimde internet bağlantısı olmadığı ve telefon fazla çekmediğinden ötürü atamıyorum arkadaşlar ama Google'da ve Youtube'da rahatça bulabileceğinizden eminim.
Sıcaklık konusuna gelecek olursak, "ÖMÖDÖ ÇÖK ÖSÖNÖYÖR." diyen arkadaşları burada da görebiliriz. Her kartın belirli çalışma aralığı ve dayanabileceği max. sıcaklık vardır. Misal, GTX 1050 Ti için bu değer 50-63 dereceyken GTX 770 70-83 derece arasında çalışır, sorun edilecek bir durum değildir.
Not: GTX 770 aldım. (Asus DirectCU II - 500 TL'ye) Gayet de temiz ve 1050 Ti alan arkadaşımdan farkım yok FPS anlamında.
Benchmark testlerini evimde internet bağlantısı olmadığı ve telefon fazla çekmediğinden ötürü atamıyorum arkadaşlar ama Google'da ve Youtube'da rahatça bulabileceğinizden eminim.
Sıcaklık konusuna gelecek olursak, "ÖMÖDÖ ÇÖK ÖSÖNÖYÖR." diyen arkadaşları burada da görebiliriz. Her kartın belirli çalışma aralığı ve dayanabileceği max. sıcaklık vardır. Misal, GTX 1050 Ti için bu değer 50-63 dereceyken GTX 770 70-83 derece arasında çalışır, sorun edilecek bir durum değildir.
Not: GTX 770 aldım. (Asus DirectCU II - 500 TL'ye) Gayet de temiz ve 1050 Ti alan arkadaşımdan farkım yok FPS anlamında.
Son düzenleyen: Moderatör: