GTX 1050 Ti nasıl bir ekran kartı?

Merakımdan soruyorum, neden siz her şeye kötü, çöp veya dandik diyorsunuz? Sırf kendinize göre neden değerlendiriyorsunuz? Biraz objektif yaklaşmanızda fayda var. İkinci elde uygun fiyata bulunabiliyorsa gayet alınabilir bir kart. İhtiyaca göre değerlendirmek gerekiyor biraz da.

Merakımdan soruyorum, neden siz her şeye kötü, çöp veya dandik diyorsunuz? Sırf kendinize göre neden değerlendiriyorsunuz? Biraz objektif yaklaşmanızda fayda var. İkinci elde uygun fiyata bulunabiliyorsa gayet alınabilir bir kart. İhtiyaca göre değerlendirmek gerekiyor biraz da.

Herkes kurallar çerçevesinde istediği cevabı verebilir. İçimden ne geliyorsa onu söylerim çöp ise çöp derim.

Niteliksiz bir cevabın kime faydası var şimdi? Verebilir de niteliksiz olduktan sonra ne anlamı var?

Benim verdiğim cevaba niye takıldın bu kadar onu anlamıyorum. Kötü ile çöp demek arasında fazla bir fark göremiyorum uzun uzun kartın nasıl kötü olduğunu açıklamaya gerek yok.

Niteliksiz bir cevabın kime faydası var şimdi? Verebilir de niteliksiz olduktan sonra ne anlamı var?

İsteyen istediğini yazsın, sonuçta doğru ve mantıklı cevapları en objektif bir şekilde ayıklayıp ona göre hareket edecek olan da neticede konuyu açan kişi, daha fazla uzatmaya gerek yok bence bu noktayı 🙂.

Benim verdiğim cevaba niye takıldın bu kadar onu anlamıyorum.
Çok dikkat çekiyorsun da ondan. Biraz empati yaparak cevap verirsen daha iyi olacak gibi.
İsteyen istediğini yazsın, sonuçta doğru ve mantıklı cevapları en objektif bir şekilde ayıklayıp ona göre hareket edecek olan da neticede konuyu açan kişi, daha fazla uzatmaya gerek yok bence bu noktayı 🙂.
Yok çok dikkatimi çekti de ondan yazma ihtiyacı duydum. Çok sık yapıyor bunu. Anlamıyorsa zaten yapacak bir şey yok. Uyarıda bulunmak istedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı