GTX 1050 Ti Battlefield 1 Ani FPS Düşmesi

EGE|REWOLS

Kilopat
Katılım
2 Mart 2018
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTX 1050 Ti, Ryzen 3 2200G, G Skill 8 GB RAM ile Battlefield 1 Online'da 45 FPS alıyorum. Aniden FPS düşüyor, yardım edin.
 
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
perfoverlay.drawfps 1
Thread.MaxProcessorCount 4

Bunları not defterine yaz. Farklı kaydet de. Dosya adını "user.cfg" yap alttan da txt'yi tüm dosyalar yap. Oyun klasörünün içine kaydet. Uzantının CFG göründüğünden emin ol dene bakalım bir. İşlemci 4 thread değil mi?
 
Ayrıca Vsync kapalı olsun. Diğer ayardan FPS kilidini ayarla. Afterburner ile de değerlere ekran kartı kullanımına bak ona göre ayarları artır.
 
1050 ti 8gb ram 1300x ile hiç bir sorun olmadan oynuyorum işlemci yada ram'de bir sıkıntın yok. Sıcaklıktan dolayı yada kaynakların başka bir yerde kullanılmasından dolayı olabilir.
 
MSI Afterburner ile değerleri takip edin bir anormallik yok ise sorun RAM'den kaynaklıdır,RAM frekansınız düşük ise dalgalanma yapabilir,büyük 64 kişilik haritalarda işlemciye çok yük biner darboğaza girebilir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı