GTX 1050 Ti BF1'de düşük ayarlarda 30-40 FPS veriyor

Berat kartal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemime ASUS GTX 1050 Ti 4 GB taktım sorun yok CPU Zden falan her şeyine baktım sorunsuz sürücüleri falan kurdum sıkıntı yok ama oyunlarda tam performans kullanmıyor. Örneğin testlere baktım BF1 de Ultra ayarda 70 60 FPS vermesi gerekirken ben Low ayarda dona dona 30 - 40 FPS alıyorum.

Baktığım test benim sistemimle aynı GTX 1050 Ti, i3 4160 8 GB RAM.

İşlemci %100 de ekran kartı %30 falan kullanıyor tüm driverlar kurulu ama PC'ye format atmadım bunun sebebi nedir?

BF1 derken 2016 da çıkanı mı diyorsunuz, Türkiye falan da olan. O oyun 1050 Ti'nin ultra da oynatacağı bir oyun değildi sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.

Pardon yetiyor heralde benimkide 1050 Ti'de o oyuna bakmamıştım. Bir format atın bence. Virüs falan vardır belki. Durum anormal.

BF1 derken 2016 da çıkanı mı diyorsunuz, Türkiye falan da olan. O oyun 1050 Ti'nin ultra da oynatacağı bir oyun değildi sanki ya da ben mi yanlış hatırlıyorum.
Şöyle diyim size testlerde hep aynı sonuç ultra - high ayarlarda 60 70 fps ama bende 30 fps.

Pardon yetiyor heralde benimkide 1050 Ti'de o oyuna bakmamıştım. Bir format atın bence. Virüs falan vardır belki. Durum anormal.
Virüs imkanı olamaz 1 tane korsan yazılım anormal bi durum yok virüs taramaları sonucsuz.

İşlemci %100 de olmaması gerekli işlemci darboğazı yaşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…