GTX 1050 Ti BF1'de düşük ayarlarda 30-40 FPS veriyor

Bu sistemi abim kullanıyordu aynı ram aynı işlemci herşeyi aynı pc yi formatlayıp tüm oyunları indirmişti bende oynuyordum özellikle Bf5 , Bf1 ama şu an bende aynı sistem var ancak aynı fps değerleri yok.

Temiz bi Format atsammı. ?
Format atın bence ve şunu belirtiyim mesela ben 16 GB RAM'e geçmeden önce GTA 5'de ultra ayarlarda 7-8 senelik 8 GB'lik RAM lerim ile sürekli takılmalar yaşıyordum ve her oyunda oluyordu sistemi 2012 de aldım 2018'de falan başlamıştı bu sorun. Yoksa 8 GB RAM ve 1050 Ti GTA 5'i takıla takıla oynatacak bir sistem değildi. Tam 16 GB RAM'lere geçmeden önce bir de oyun oynarken 10-15 dk sonra bilgisayarın tak diye kapanma sorunu başlamıştı ve sorun RAM'denmiş. RAM'leriniz bozuk olabilir.

Format atın bence ve şunu belirtiyim mesela ben 16 GB RAM'e geçmeden önce GTA 5'de ultra ayarlarda 7-8 senelik 8 GB'lik RAM lerim ile sürekli takılmalar yaşıyordum ve her oyunda oluyordu sistemi 2012 de aldım 2018'de falan başlamıştı bu sorun. Yoksa 8 GB RAM ve 1050 Ti GTA 5'i takıla takıla oynatacak bir sistem değildi. Tam 16 GB RAM'lere geçmeden önce bir de oyun oynarken 10-15 dk sonra bilgisayarın tak diye kapanma sorunu başlamıştı ve sorun RAM'denmiş. RAM'leriniz bozuk olabilir.
Ramlar sıfır 6 aylık hiç kullanılmamış sıfır aldım.

Hocam hep drop var droplar gidince bile fps aynı işlemci sabit %100 de yüz ekran kartı %30 % 50 arası.
Normal şartlarda ekran kartının genelde %100 kullanılması lazım. MSI Afterburner indirip ayarlardan işlemci ekran kartı sıcaklık değerlerini açıp oyun içinde ne kadar yükseldiğine bakar mısınız, işlemciniz çok ısınıyordur belki. Kasa içi soğutmanız iyi mi, fanlar dönüyor mu bunları da görebiliriz programdan hepsini açarsanız. Fanlarınızda veya işlemcinizde de arıza olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı