GTX 1050 Ti BF1'de düşük ayarlarda 30-40 FPS veriyor

Arkadaşlar sistemime ASUS GTX 1050 Ti 4 GB taktım sorun yok CPU Zden falan her şeyine baktım sorunsuz sürücüleri falan kurdum sıkıntı yok ama oyunlarda tam performans kullanmıyor. Örneğin testlere baktım BF1 de Ultra ayarda 70 60 FPS vermesi gerekirken ben Low ayarda dona dona 30 - 40 FPS alıyorum.

Baktığım test benim sistemimle aynı GTX 1050 Ti, i3 4160 8 GB RAM.

İşlemci %100 de ekran kartı %30 falan kullanıyor tüm driverlar kurulu ama PC'ye format atmadım bunun sebebi nedir?
Ekran kartın gayet yeterli, İ3 10100f kullanıyorum işlemci kullanımım yer yer %100 oluyor. İşlemcin yetersiz kalıyor.

İşlemciniz %100 olmaması gerekli eğer oluyorsa bu darboğaz bir çok nedeni olabilir ramlerinizde problem olabilir gpu belleklerinde olabilir arka planda kaynak tüketen uygulama olabilir
Arkada hiçbirşey açık değil 1888 Mhz ddr3 Ram 8 GB baktığım coğu testte aynı sonuç var ama bende farklı sonuç var.

Arkada hiçbirşey açık değil 1888 Mhz ddr3 Ram 8 GB baktığım coğu testte aynı sonuç var ama bende farklı sonuç var.
Furmarkta yarım saat ekran kartını strest testine sokun memtes5 programıyla ramleriniz teste sokun en son işlemcinizi aida64 programıyla strest testine sokun sonuç ortaya çıkacaktır o zaman

Bu arada biraz konunun dışına çıkabilir ama 16 GB veya üstü RAM'e geçmeye bakın bence bir an önce. Belki RAM'inizde sorun vardır drop'lar RAM kaynaklı olabiliyor hem RAM i güncellemiş olursunuz.

Bu arada biraz konunun dışına çıkabilir ama 16 GB veya üstü RAM'e geçmeye bakın bence bir an önce. Belki RAM'inizde sorun vardır drop'lar RAM kaynaklı olabiliyor hem RAM i güncellemiş olursunuz.
Bu sistemi abim kullanıyordu aynı ram aynı işlemci herşeyi aynı pc yi formatlayıp tüm oyunları indirmişti bende oynuyordum özellikle Bf5 , Bf1 ama şu an bende aynı sistem var ancak aynı fps değerleri yok.

Temiz bi Format atsammı. ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı