GTX 1050 Ti BF1'de düşük ayarlarda 30-40 FPS veriyor

Ekran kartın gayet yeterli, İ3 10100f kullanıyorum işlemci kullanımım yer yer %100 oluyor. İşlemcin yetersiz kalıyor.

1050Ti I5 7500 ile uzun süre BF1 oynadım. Single modda ultra ayarlarda nadiren 40 FPS görüyordum. Genelde başıma sadece BF1 de gelmek üzere FPS drop yaşıyordum ve tek çözümü format oluyordu.
Format dropları çözebiliyor gerçekten. Arkadaşın sorununu da büyük oranda veya tamamen çözer diye düşünüyorum.

İşlemciniz %100 olmaması gerekli eğer oluyorsa bu darboğaz bir çok nedeni olabilir ramlerinizde problem olabilir gpu belleklerinde olabilir arka planda kaynak tüketen uygulama olabilir
Arkada hiçbirşey açık değil 1888 Mhz ddr3 Ram 8 GB baktığım coğu testte aynı sonuç var ama bende farklı sonuç var.

Arkada hiçbirşey açık değil 1888 Mhz ddr3 Ram 8 GB baktığım coğu testte aynı sonuç var ama bende farklı sonuç var.
Furmarkta yarım saat ekran kartını strest testine sokun memtes5 programıyla ramleriniz teste sokun en son işlemcinizi aida64 programıyla strest testine sokun sonuç ortaya çıkacaktır o zaman

Bu arada biraz konunun dışına çıkabilir ama 16 GB veya üstü RAM'e geçmeye bakın bence bir an önce. Belki RAM'inizde sorun vardır drop'lar RAM kaynaklı olabiliyor hem RAM i güncellemiş olursunuz.

Bu arada biraz konunun dışına çıkabilir ama 16 GB veya üstü RAM'e geçmeye bakın bence bir an önce. Belki RAM'inizde sorun vardır drop'lar RAM kaynaklı olabiliyor hem RAM i güncellemiş olursunuz.
Bu sistemi abim kullanıyordu aynı ram aynı işlemci herşeyi aynı pc yi formatlayıp tüm oyunları indirmişti bende oynuyordum özellikle Bf5 , Bf1 ama şu an bende aynı sistem var ancak aynı fps değerleri yok.

Temiz bi Format atsammı. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…