GTX 1050 Ti Boşta 53 Derece

Format atmak isterim fakat 600 700 gb toplam oyunlarım var ve internetim aşırı yavaş olduğu için format attıktan sonra bir daha zar zor yüklerim bunları nasıl depolayacağım ve format atarsam Windows lisansıma birşey olurmu?

Ekran kartım kendini 51 52 derecede sabitliyor fanı %30 a aldım ama sıcaklığım 37 derece

Diskini boyutunu ayırabilirsin. 120 GB sistem dosyaları için C yaparsın. D diskinde de oyunların kalır istediğin gibi format atarsın. Gece 2 ve 8 arası format atabilirsin. İnternetten en güncel Windows 10 Uefi kurulumunu ayarlar san 2 yada 3 GB gibi bir şey gidiyor güncellemeler için. Windows 10 lisans konusunu bilmiyorum ayrı bir konu açıp sorabilirsin.;) Diskini nasıl boyutunu ayırabileceğini de ayrı bir konu açarak sorabilirsin yardım ederler. Ben format ekranında ayırdığım için normal de nasıl ayrılıyor onu bilmiyorum. Ama bir yolu vardır. Oyunlarını böylece kurtarma ihtimalin olabilir.

Fan hızlarıyla kendin oynama Gaming mod tıklayıp sonra Gaming Booster yap sonra PC yeniden başlat bir dene. Fanlar sürekli dönerse fanın ömrü azalıyor sonuçta. 55 dereceden sonra çalışıyor hem fanların sürekli dönmesi ses yapar seni rahatsız eder.

Format atmak isterim fakat 600 700 gb toplam oyunlarım var ve internetim aşırı yavaş olduğu için format attıktan sonra bir daha zar zor yüklerim bunları nasıl depolayacağım ve format atarsam Windows lisansıma birşey olurmu?

Ekran kartım kendini 51 52 derecede sabitliyor fanı %30 a aldım ama sıcaklığım 37 derece

Sürümün eski hem silip tekrar yükle. ASUS Global 1.6.0.5 yükle ve dediğimi yap.

Ayarların böyle olsun. O kendi ayarlar.
1.png

Formatsız bi çözümü yokmu bu sorunun?

:(

@LeViAcKeRMaN

Ekran kartı sürücün güncel değilse güncelle ve PC biraz dinlendir yine eğer böyle oluyorsun dostum format atmayı dene. 50 derece boşta iyi değil. Sonuçta 55 derecede fanlar çalışıyor. Kartın yeni sonuçta macun sorunu olmaz diye biliyorum. Benim 14 ay oldu macun yenilemedim boşta 30 derece oda evin içi sıcak olduğu için. Oyun oynarken 65 -70 derece olur. Ben bile daha 2 gün önce AC oynarken kartım 62 derece oldu şaşırmıştım. :)

Ekran kartı sürücün güncel değilse güncelle ve PC biraz dinlendir yine eğer böyle oluyorsun dostum format atmayı dene. 50 derece boşta iyi değil. Sonuçta 55 derecede fanlar çalışıyor. Kartın yeni sonuçta macun sorunu olmaz diye biliyorum. Benim 14 ay oldu macun yenilemedim boşta 30 derece oda evin içi sıcak olduğu için. Oyun oynarken 65 -70 derece olur. Ben bile daha 2 gün önce AC oynarken kartım 62 derece oldu şaşırmıştım. :)
Bilgisayarımı Formatlamanın bir yolunu bulacam artık teşekkür ederim senide akşam akşam meşgül ettim kusura bakma

Bilgisayarımı Formatlamanın bir yolunu bulacam artık teşekkür ederim senide akşam akşam meşgül ettim kusura bakma
Odanın sıcaklığıyla alakalı olarak kasa soğutman ve hava akımı iyi değildir. Bu yüzden 40-50-55 civarında seyretmesi gayet normal. Yük altında 75 dereceyi geçmiyorsa hiçbir problem teşkil etmez. Fakat uzun vadede ne verir bilemem.

Garantisi bitmemiş devam ediyor ise bitmeden icabına bakman gerekli. Bişey yapamıyorsan varsa tanıdık dost onun bilgisayarına tak ve dene sıkıntı ortaya çıkar. virüsmü değilmi belli olur. bu dediğin dereceyi ben adana'da en az 37 derecede görmedim. Hava sirkülasyonunada benzemiyor bu anlattıkların alakası yok cihazının içi en az 50 derece olması gerekir bu derecelerde gezmesi için. Boşta bu derecelerde olması çok garip ekran kartının ömrünü kısaltıyorsun yazık geç olmadan dene arkadaşım en azından garantisi devam ediyorsa teknik servise verirsin.

selam arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler bilgisayara format attım sonunda sıcaklıklar düştü şuan boşta 33 34 derecede geziyor ekran kartı teşekkürler herkese yardımlarınız için

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı