Format atmak isterim fakat 600 700 gb toplam oyunlarım var ve internetim aşırı yavaş olduğu için format attıktan sonra bir daha zar zor yüklerim bunları nasıl depolayacağım ve format atarsam Windows lisansıma birşey olurmu?
Ekran kartım kendini 51 52 derecede sabitliyor fanı %30 a aldım ama sıcaklığım 37 derece
Diskini boyutunu ayırabilirsin. 120 GB sistem dosyaları için C yaparsın. D diskinde de oyunların kalır istediğin gibi format atarsın. Gece 2 ve 8 arası format atabilirsin. İnternetten en güncel Windows 10 Uefi kurulumunu ayarlar san 2 yada 3 GB gibi bir şey gidiyor güncellemeler için. Windows 10 lisans konusunu bilmiyorum ayrı bir konu açıp sorabilirsin.
Fan hızlarıyla kendin oynama Gaming mod tıklayıp sonra Gaming Booster yap sonra PC yeniden başlat bir dene. Fanlar sürekli dönerse fanın ömrü azalıyor sonuçta. 55 dereceden sonra çalışıyor hem fanların sürekli dönmesi ses yapar seni rahatsız eder.
Format atmak isterim fakat 600 700 gb toplam oyunlarım var ve internetim aşırı yavaş olduğu için format attıktan sonra bir daha zar zor yüklerim bunları nasıl depolayacağım ve format atarsam Windows lisansıma birşey olurmu?
Ekran kartım kendini 51 52 derecede sabitliyor fanı %30 a aldım ama sıcaklığım 37 derece
Sürümün eski hem silip tekrar yükle. ASUS Global 1.6.0.5 yükle ve dediğimi yap.
Ayarların böyle olsun. O kendi ayarlar.