Çözüldü GTX 1050 Ti DDR3 RAM destekler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S.O.F

Centipat
Merhaba, başlıktan da görebileceğiniz gibi GTX 1050 Ti, DDR3 RAM ile çalışır mı onu öğrenmeliyim. Ve ayrıca, 350 Watt PSU yetmekte midir veya yenisi lazım mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar.

Çözüm
Ekran kartı ile RAM nesli arasında bağlantı yok, çalışır. 350W 1050 TI için yeterli.

1571931758196.png
Merhaba, başlıktan da görebileceğiniz gibi GTX 1050 Ti, DDR3 RAM ile çalışır mı onu öğrenmeliyim. Ve ayrıca, 350 Watt PSU yetmekte midir veya yenisi lazım mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum iyi akşamlar.
tabiki ddr3 destekler ramin power yetmicek gibi bence tahminim 400w psu vardı bende sorun çıkarmıştı değiştirdim mecbur poweri

Ekran kartı ile RAM bağlantısı yok. Anakartın DDR3 ise çalışır. İşlemcin fazla TDP değerine sahipse PSU yetmeyebilir.
1050ti sıfır alınacak bir kart değil onu da belirtiyim.

DDR 2 de bile çalışır dert etme.🤙👌

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı