Çözüldü GTX 1050 Ti Düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda GMC

Decapat
Bilgisayarı ilk aldığımda çok fazla sıkıntısı yoktu aslında yani biraz vardı ama çok sorun yaratmıyordu (nadir donmalar gibi).
Ama şu günlerde nedense oyunlardaki FPS baya düştü. Yani PUBG Lite bile kasmaya başladı bazı oyunlarda donmalar ani FPS düşüşleri de var. Sorun ne anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem Özelliklerim: Asus GTX 1050Ti Expedition, AMD Ryzen 5 1400, 8GB DDR4 2133MHz RAM, 120GB Sata SSD, 1 TB harddisk.

gtav-min.png

Sistemi yoracak herhangi bir oyun olur.
gta v uyar galiba

teşekkür ederim ama Directx 12 sürümü şuan bende mevcut
Başka bi çözüm önerisi var mıdır acaba ?
Sistemimde belki de virüs olabilir mi diye düdüşünmüyor değilim virüs algılayıp silebilen program önerirseniz bir de onu deneyebilirim
Benim demek istediğim FPS kısmında oyunun kullandığı DirectX sürümü yazıyor D3D11 gibi sende yazmıyor.

Benim demek istediğim FPS kısmında oyunun kullandığı DirectX sürümü yazıyor D3D11 gibi sende yazmıyor.

Onu oyun ayarlarıdnan seçiyorsun 12 kullanıyorum.
Sorunum hala devam ediyor maalesef çözüm önerisi olan yok mu arkadaşlar?
Yardım edebilecek yok galiba ;(

Sistemi yoracak herhangi bir oyun olur.

Benden test yapmamı istedin testleri gönderdim fakat geri dönmüyorsun?
Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkür ederim yine de. İşlemcimin termal macununu yeniledim, BIOS güncelledim ve ekran kartımın driverini güncelledim şu anda her oyunda GPU %99. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı