GTX 1050 Ti Düşük GPU Kullanımı Sorunu

Wifeblack

Megapat
Daha fazla  
Sistemim:
  • FX 8300
  • GTX 1050Ti
  • 8 GB RAM
Önceki ekran kartim 750Ti ve sırf Rust' ta kasiyor diye değiştirdim ve bu sorunu hala çözemedim, dikkatimi ceken şey ise GPU kullanımı %70'den yukarı cıkmıyor ve GPU kullanımı ara ara düşüyor ve oyun kasiyor.

Hocam bende işlemci,anakart ve RAM değiştirdim ve FPS düşüşlerimi çözemedim. HDD Reallocated Sector Count problemli vardı göz ardı etmiştim. En sonunda HDD değiştirdim sıfırdan o şekilde sorunumu çözdüm. HD Tune programı ile bir bak HDD tara.

Sorun ram'dan falan değil. İşlemci çekirdekleri kapatılmış olabilir biostan kontrol edin. Çünkü yüzde 0 kullanılan çekirdekler görüyorum. Temiz bir windows kurulumu ve sürücü kurulumu yapın. Tekrar sonuçları paylaşın.

Hocam bende işlemci,anakart ve RAM değiştirdim ve FPS düşüşlerimi çözemedim. HDD Reallocated Sector Count problemli vardı göz ardı etmiştim. En sonunda HDD değiştirdim sıfırdan o şekilde sorunumu çözdüm. HD Tune programı ile bir bak HDD tara.
Galiba benim sorunum da HDD'den kaynaklanıyor, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne işlemci kullanıyor ne de ekran kartı. Sanırım sorun şu. Sizin RAM'iniz 8 GB. Ama oyun 7751 MB RAM kullanıyor. Razer Cortex kullanıp oyuna öyle girin.
Bence alakası yok. Tamam belki yiyebilir en azından bende hiç öyle bir sorun olmadı. 8 GB RAM var ne takılma ne kasma. Bence başka sorun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar SSD aldım sorunum hala çözülmedi

Evet arkadaşlar şuanki son gözlemlerimi söylüyorum Ekran kartinin voltaji sürekli değişiyor yani düşüyor ve bu yüzdende gpu kullanımıda düşüyor ben bu voltaji nasil sabitlerim ?

Arkadaşlar son olarak 1050tiyi geri verdim 750tideki sonuclar şu şekilde

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 223
Sistemim:
  • FX 8300
  • GTX 1050Ti
  • 8 GB RAM
Önceki ekran kartim 750Ti ve sırf Rust' ta kasiyor diye değiştirdim ve bu sorunu hala çözemedim, dikkatimi ceken şey ise GPU kullanımı %70'den yukarı cıkmıyor ve GPU kullanımı ara ara düşüyor ve oyun kasiyor.
Sorunu çözebildiniz mi hocam. aynı sorunu yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı