GTX 1050 Ti DVI-D to VGA ile görüntü gelmiyor

Arif Ulaş

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Game Developer
Çift monitör için Dvı Erkek (24+5) To Vga Dişi çevirici Dönüştürücü Aparat - GittiGidiyor böyle bir çevirici aldım fakat bu sabah elime ulaştı ve denediğimde ise görüntü gelmedi. Ekran kartım GTX 1050 Ti. HDMI portu dolu bu yüzden DVI denedim ama görüntü gelmedi, acaba sebebi nedir?

428241665_tn50_0.jpg

Çift monitör için Dvı Erkek (24+5) To Vga Dişi çevirici Dönüştürücü Aparat - GittiGidiyor böyle bir çevirici aldım fakat bu sabah elime ulaştı ve denediğimde ise görüntü gelmedi. Ekran kartım GTX 1050 Ti. HDMI portu dolu bu yüzden DVI denedim ama görüntü gelmedi, acaba sebebi nedir?

Eki Görüntüle 384042
1050Ti'ın hangi modeli hocam? Ayrıca slota oturdu mu dönüştürücü? Bu attığınız dönüştürücü DVI-i dönüştürücü yani zaten analog olan DVI'ı VGA'ya dönüştürüyor. Ama 1050ti'da analog destekli bir çıkışın olduğunu sanmıyorum. En azından 24+1 pin aktif dönüştürücü olması gerekirdi bence.

Gerçekten işe yarıyormu uğraşmak istemiyorum.
1050Ti'ın hangi modeli hocam? Ayrıca slota oturdu mu dönüştürücü? Bu attığınız dönüştürücü DVI-i dönüştürücü yani zaten analog olan DVI'ı VGA'ya dönüştürüyor. Ama 1050ti'da analog destekli bir çıkışın olduğunu sanmıyorum. En azından 24+1 pin aktif dönüştürücü olması gerekirdi bence.

PALİT GTX 1050ti. Analog ve dijital arasındaki fark nedir ?

Ben de HDMI to VGA aktif dönüştürücü kullanıyorum, işe yarıyor ama bazı sıkıntıları var mesela bilgisayara reset atın görüntü gelmiyor BİOS ekranında yine reset attığınızda görüntü alamıyorum. Bunların haricinde sıkıntısız kullanıyorum.

Şöyle ifade edeyim. HDMI, Display ve DVI-D çıkışları dijital görüntü çıkışı verir. Bu çıkışlardan analog bir monitöre(sadece VGA veya VGA+ DVI-i girişi olan monitörler analog monitördür.) görüntü verebilmeniz için aktif bir dönüştürücü gereklidir. Yani dijital formatta olan görüntüyü analog formata çevirecek ve ekranınıza öyle aktaracak. Yoksa görüntü almanız zor.

Şöyle ifade edeyim. HDMI, Display ve DVI-D çıkışları dijital görüntü çıkışı verir. Bu çıkışlardan analog bir monitöre(sadece VGA veya VGA+ DVI-i girişi olan monitörler analog monitördür.) görüntü verebilmeniz için aktif bir dönüştürücü gereklidir. Yani dijital formatta olan görüntüyü analog formata çevirecek ve ekranınıza öyle aktaracak. Yoksa görüntü almanız zor.

Yani hiç bir yolu yok teşekkür ederim.

Yarıyor ekran kartında kullanıyorum uydu alıcı da denedim heryerde çalışıyor 1 senedir dönüştürücü kullanıyorum hiç sorun yaşamadım dediğimi al dark marka uzak dur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı