GTX 1050 Ti Forza Horizon 4 Anlık Takılma Sorunu

NeoZet001

Megapat
Arkadaşlar merhabalar, Forza Horizon 4'de i5 8500 ve 1050Ti'la drop yiyorum. Ayarlar orta-yüksek ve 75 FPS alıyorum. Sebebi nedir?

Isı olarak:
  • CPU: 70
  • GPU: 70
Normal mi sizce ve Adana'da yaşıyorum, 45 dereceleri görüyor ara sıra şehir.

Abi
cpu max 77
gpu max 71 derece
görmüş sence bunlar anormal değilmi bios tan standart olan fan modlarını turbo ya aldım birde 8gb ram alacağım işlemci soğutucum stok i5 8500 kutu içinden çıkan 450 500 tl seviyesinde bir soğutucu önerirmisiniz

Abi
cpu max 77
gpu max 71 derece
görmüş sence bunlar anormal değilmi bios tan standart olan fan modlarını turbo ya aldım birde 8gb ram alacağım işlemci soğutucum stok i5 8500 kutu içinden çıkan 450 500 tl seviyesinde bir soğutucu önerirmisiniz
Forza'da drop olayları tipik bir sorundur. Oyunun kendisinden kaynaklı, senden değil. RAM'in 8 GB olması da etki eder, 16 GB yapmalısın. Sıcaklık düzeylerin ise işlemcinin stok fanı olmasına rağmen iyi bile denebilir. Ekran kartı normal. Yaza girdiğimize göre soğutucu alman şart, yoksa zorlu bir 3 ay seni bekler. Öneri veremiyorum şu an, arkadaşlar güzel bir soğutucu önerir.

Ben tekrardan biraz oynayıp ısı değerlerini ve ram kullanımını yazacağım peki forza oynayanların ayarları nelerdir grafik ayarları?
arkadaşlar oyunu oynadım fank ayarları sayesinde
cpu max 74 ama 69 - 70 - 72 falan takılıyor
gpu max 70 ama 65-70 takılıyor
oyunda drop biraz daha azaldı ama yinede ram lazım sanırım....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı