1050 ile yüksek ayarlarda 60FPS oynarsın, TI'ın ultrada oynatması gerek.1050Tİ çok güçlü değil açıkçası
Arkadaşın donanımının kötü olduğunu ima eder gibi konuştunuz yoksa ben çözünürlük farkında kaç fps düşüş olacağını tahmin edebilirim. Şu anda donanımıyla herhangi uygun ayarda güncel oyunları 60 fps sabit oynayabilir.Arkadaş 1080 P olarak belirtmiş. 720p ve 1080p arasında da donanımı göz önüne alacak olursak 20 25 fps fark olması gayet normal bence. 1080p ve 2K arasında da 360p'lik fark var fakat güncel oyunlarda 30 40 FPS lik bir düşüş yaşanıyor. Bu gayet normal.
Kötü olmasından ziyade almış olduğu değerlerin normal olduğunu kastettim. Uygun ayarlardan kastınız düşük orta karışık ve dediğiniz gibi 720p ise tabi ki oynatır. Ama çözünürlük ve detaylandırma arttıkça FPS düşüşü gayet normal. Kaldı ki GTA5 7 8 yıllık oyun olmasına rağmen küçümsenecek grafik detaylarına sahip bir oyun değil.Arkadaşın donanımının kötü olduğunu ima eder gibi konuştunuz yoksa ben çözünürlük farkında kaç fps düşüş olacağını tahmin edebilirim. Şu anda donanımıyla herhangi uygun ayarda güncel oyunları 60 fps sabit oynayabilir.
Oyunun çıkış yılı ile sistemin zorlanması bir tutulamaz. 7 yıllık olabilir fakat ağır bir oyun. 10 yıllık olup, çok yüksek kartları zorlayan oyunlar da var.Güçlü bir kart olmayabilir ama 7 yıllık oyunu medium ayarlarda 60FPS oynatsın bir zahmet.
metro dediğim gibi 1080tiyi yerden yere vuruyorOyunun çıkış yılı ile sistemin zorlanması bir tutulamaz. 7 yıllık olabilir fakat ağır bir oyun. 10 yıllık olup, çok yüksek kartları zorlayan oyunlar da var.
Oyunun çıkış yılı ile sistemin zorlanması bir tutulamaz. 7 yıllık olabilir fakat ağır bir oyun. 10 yıllık olup, çok yüksek kartları zorlayan oyunlar da var.
bf5 64p multiyi kastettin sanırımOyun ağır değil.
Ali Güngör'ün dediği gibi yakında hesap makineleri de GTA V açacak.
Siz önce BF5 gibi ağır oyunlar oynayın. Ondan sonra GTA V'e ağır oyun dersiniz.
İyi forumlar.
R3 1200, GTX1050 Ti ve 16 GB RAM.
Medium'da 34-35 FPS alıyorum, çıldıracağım. Ultra'da da kasıyor ayrıca. (Evet, her şey güncel, oyun orijinal.)
1050 ile yüksek ayarlarda 60FPS oynarsın, Ti'ın Ultra'da oynatması gerek.
GPU kullanımı düşerse FPS'de düşer.Hocam GPU kullanımı düşük, nasıl yükseltirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.