GTX 1050 Ti hatalı bellek veri hızı problemi

koraykyl32

Decapat
10-15 gün önce aldım Asus FX553VE-DM407 bilgisayarı. Oyunlarda çok kasıyor, takılıyor ve hatalar veriyor. Ekran kartı ayarlarını karıştırırken bu verilere ulaştım, acaba ekran kartımda sıkıntı mı var? Bilen, anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen?

IMG_2441.JPG
Image1543450852.494313.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
sabit değişmiyor artık ama performans olarak hiç birşey değişmedi ve bios sürücüsü güncellendi tüm driverlar güncellendi yazıyor ama ben gönderirken zaten hepsini güncellemiştim ve hala aynı sürümler yüklüydü geldiğinde

garantiden gwldikten sonra bu değer çıktı ortaya
hmm belli ki hiç bakmamışlar bile ben de aynı değeri gördüm bazen bu değer bazen eksili değerler görüyordum. Dediğim gibi 2 veya 3 sürüm önceki driver ı kur sorun düzeliyo yazılım kaynaklı bi problem sanırım. Umarım bir sonraki sürüm de tamamen düzelir

Arkadaşlar bende gl553ve var yani cihazın rog versiyonu herşeyi aynı bende aynı sorunları yaşıyorum , artık eminim hatalı üretim kurbanı olduk topluca geçmiş olsun...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı