i5 7300HQ - GTX 1050 Ti Orijinal Watch Dogs 2 Takılma Problemi

Sistem kötü değil. Sadece PUBG tam oturmamış bir oyun. Oyunda optimizasyon dediğimiz, bir sorunla karşı karşıya. Yani oyun iyi ayarlanamadığı için hiçbir bilgisayardan hak ettiği değeri alamadı. Gelen güncellemeyle bunu önlemeye çalışıldı, ancak hala yetersiz.

16 GB RAM'iniz olsa yüksek ayarda oynayabileceğini düşünüyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benzer bir sistemde oynayanlar var ama 16 GB RAM.

Bunun yanı sıra 2017 oyunlarının birden 8 GB RAM'i az buldukları bütün satış politikasını değiştirdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@Mr.Acar teşekkürler hocam beni aydınlattığınız için.

Sorunum çözülmüştür sistemime format atarak düzelttim. Konu kilitlenebilir.

@Mr.Acar kardeşim ben şimdi Watch Dogs 2 oyununu High,Very High,Ultra karışık ayarlarda oynuyorum Geforce Experience den optimize ettim. Rami 16 ya çıkartırsam Ultra ayarlarda 30 Fps de oynayabilir miyim? Şu anda Ultra ayarlarda 23 fps alabiliyorum en fazla galiba yine VRAM yetmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı