GTX 1050 Ti + i7 7700 HQ sistem Forza Horizon 4 FPS drop

İşletim sistemi
Windows 10

vitoscaletta99

Hectopat
Merhabalar yaklaşık 1 ay önce Forza Horizon 4'ü Steam üzerinden satın aldım yalnız bazen girdiğimde FPS problemleri yaşayabiliyorum grafikleri yüksek veya orta fark etmeden aynı akışta oynuyorum da örneğin yüksek ayarlarda oynarken de aynı takılmayı yaşadım orta ayarlardayken de aynı sorunu yaşadım. Laptop özelliklerim ise RAM yükseltmesi yaparsam ne gibi değişikler olur ( sürekli Windows güncelledikçe yetmemeye doğru gidiyor)

GTX 1050 Ti 4 GB.
i7 7700 HQ.
1 TB 7200 RPM HDD.
8 GB 2400 MHz RAM.

RAM'ı 16 ya çekerseniz drop sorunu düzelir ayrıca duyduğuma göre Steam sürümünde Microsoft sürümüne göre genel bir FPS sorunu varmış aynı sistemde Steamdan alınan bir Forza ile Microsoft'tan alınan bir Forza arasındaki FPS farkı bayağı fazla.

Merhabalar yaklaşık 1 ay önce Forza Horizon 4'ü Steam üzerinden satın aldım yalnız bazen girdiğimde FPS problemleri yaşayabiliyorum grafikleri yüksek veya orta fark etmeden aynı akışta oynuyorum da örneğin yüksek ayarlarda oynarken de aynı takılmayı yaşadım orta ayarlardayken de aynı sorunu yaşadım. Laptop özelliklerim ise RAM yükseltmesi yaparsam ne gibi değişikler olur ( sürekli Windows güncelledikçe yetmemeye doğru gidiyor)

GTX 1050 Ti 4 GB.
i7 7700 HQ.
1 TB 7200 RPM HDD.
8 GB 2400 MHz RAM.
16 GB RAM yaparsanız büyük ihtimal sorun ortadan kalkıcaktır.

GTX 1050 Ti 4 GB.
i7 7700 HQ.
1 TB 7200 RPM HDD.
8 GB 2400 MHz RAM.

Adam 1050 Ti ile Ultra ayarlarda Forza oynuyor.Komedi bir yana SSD'ye kurarsanız drop girmez bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı