GTX 1050 Ti için işlemci, anakart, RAM ve kasa önerisi

BayGh0st

Femtopat
Merhabalar forumda yeniyim. ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB) ekran kartım var. AMD Ryzen 5 2500X işlemci alacağım sizce bu sistem nasıl olur? 2000 TL'ye kasa, anakart ve RAM önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...

2084 TL güzel olmadıysa kb.

Merhabalar forumda yeniyim. ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB) ekran kartım var. AMD Ryzen 5 2500X işlemci alacağım sizce bu sistem nasıl olur? 2000 TL'ye kasa, anakart ve RAM önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Anakart 535TL
Ram 310TL
Kasa 550TL
Psu 585TL
Toplam 1980 TL
İşlemciyi kaç TL'ye buldunuz ?

2084 TL kötü olduysa kusura bakmayın.
Kasa ve anakart kötü.
Ayrıca PSU abartı.

Anakart kötü değil 3 seviyenin en alt modeli ama kalitelidir. Güç kaynağı upgrade için öyle aldım.
Hayır değildir, Athlon işlemciler için kullanılmalı. 2. nesil R5 takılırsa VRM'ler çok ısınacaktır. Ki A320 anakartlarda VRM'den kısıyorlar. Tam bir baş belası. Kasanın önü hava almıyor. Bu durumda sıcaklıklar fazla yükselecektir. Güç kaynağı ileriye dönük seçilecekse şu alınabilir.
Ayrıca kasa olarakta şu alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı