HDD ve PSU'nuz var mı ?Merhabalar forumda yeniyim. ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB) ekran kartım var. AMD Ryzen 5 2500X işlemci alacağım sizce bu sistem nasıl olur? 2000 TL'ye kasa, anakart ve RAM önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Psu dahil olsunHDD ve PSU'nuz var mı ?
HDD veya SSD'niz var mı ?Psu dahil olsun
Var 2 sideHDD veya SSD'niz var mı ?
Anakart 535TLMerhabalar forumda yeniyim. ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB) ekran kartım var. AMD Ryzen 5 2500X işlemci alacağım sizce bu sistem nasıl olur? 2000 TL'ye kasa, anakart ve RAM önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
İşlemciyi kaç TL'ye buldunuz ?Merhabalar forumda yeniyim. ASUS NVIDIA GTX 1050 Ti (4 GB) ekran kartım var. AMD Ryzen 5 2500X işlemci alacağım sizce bu sistem nasıl olur? 2000 TL'ye kasa, anakart ve RAM önerilerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler...
Kasa ve anakart kötü.![]()
XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming Ram (Bellek) - AX4U300038G16A-DB30 - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Cooler Master MWE White 600W 80+ 120mm Fanlı PSU - MPE-6001-ACABW-EU - incehesap.com
![]()
Vento VG05F USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
2084 TL kötü olduysa kusura bakmayın.![]()
Gigabyte A320M-S2H AMD A320 Socket AM4 DDR4 3200Mhz(OC) DVI HDMI Gaming Anakart incehesap.com
Anakart kötü değil 3 seviyenin en alt modeli ama kalitelidir. Güç kaynağı upgrade için öyle aldım.Kasa ve anakart kötü.
Ayrıca PSU abartı.
Hayır değildir, Athlon işlemciler için kullanılmalı. 2. nesil R5 takılırsa VRM'ler çok ısınacaktır. Ki A320 anakartlarda VRM'den kısıyorlar. Tam bir baş belası. Kasanın önü hava almıyor. Bu durumda sıcaklıklar fazla yükselecektir. Güç kaynağı ileriye dönük seçilecekse şu alınabilir.Anakart kötü değil 3 seviyenin en alt modeli ama kalitelidir. Güç kaynağı upgrade için öyle aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.