GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

Bütçen ve tüm sistem parçaların nedir? 5600X önerip gitmek kolay iş ancak sisteminde kalite eksikliği olan veya güçlendirme ihtiyacı olan başka parça varsa onları da göz ardı etmeden halletmek lazım.
Arkadaş RAM isteseydi işlemci konusu açmazdı diye düşünüyorum.

Yazdığın konuyu okurken ne istediğini bilmediğin fikrine kapıldım. Muhtemelen sana cevap verenlerde yine bir halt bilmeden cevap verecekler. Bütçe yok, çözünürlük belirtilmemiş, oynanılan oyunlar bilinmiyor, kaç FPS istenildiği bilinmiyor, mevcut sistem bilinmiyor. Önce bunları listeleyin, ondan sonra tecrübem dahilinde size öneri verebilirim.
İleride bir pc toplayacağım fakat parçaları teker teker almak istiyorum. Kullanacağım çözünürlük 1080p olacak zaten RTX 3060 Tİ da 1080p'de süper bir kart.

Yazdığın konuyu okurken ne istediğini bilmediğin fikrine kapıldım. Muhtemelen sana cevap verenlerde yine bir halt bilmeden cevap verecekler. Bütçe yok, çözünürlük belirtilmemiş, oynanılan oyunlar bilinmiyor, kaç FPS istenildiği bilinmiyor, mevcut sistem bilinmiyor. Önce bunları listeleyin, ondan sonra tecrübem dahilinde size öneri verebilirim.
Hocam arkadaş 3060 ti almayı hedefliyor anladığım kadarıyla. Çok uçuk olmayan çoğu işlemci 3060 ti ile benzer değerler veriyor zaten, başkalarına laf atmanızda ayrı bir rezillik. O üstün bilgilerinizle bütün forumu kutsamayı mı planlıyorsunuz?

Merhaba, GTX 1050 Ti ekran kartım var. Şu an kullandığım işlemci R5 1500X. Ryzen işlemci istiyorum, bu işlemciden daha iyi ve geleceğe yatırım olarak ne alabilirim? Bu alacağım işlemci RTX 3060 Ti ile de güzel çalışabilsin. Ben şu anki ekran kartımla da götürebilsin istiyorum.
Ryzen 3 3300x bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı