GTX 1050 Ti İçin Monitör Önerisi

Ürünün genel kalitesi açısından bu firmanın ürünleri tavsiye etmiyorum.
Bu senin görüşün. 1000 lira bandında 144 Hz 1 Ms gibi bir monitör alıyorsunuz. Bu arada bu marka bana göre oldukça uygun fiyata güzel ürün satan bir marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu senin görüşün. 1000 lira bandında 144 Hz 1 Ms gibi bir monitör alıyorsunuz. Bu arada bu marka bana göre oldukça uygun fiyata güzel ürün satan bir marka.

Evet ucuz olabilir ama ucuz ürünü bu kadar övmeye gerek yok sorun yaşayan o kadar çok insan gördüm ki forumda. Böyle markaları almak artık anlamsız geliyor.

Evet ucuz olabilir ama ucuz ürünü bu kadar övmeye gerek yok sorun yaşayan o kadar çok insan gördüm ki forumda. Böyle markaları almak artık anlamsız geliyor.
Sizin marka takıntınız olabilir. Ama bu özelliklerde sadece adı tanıdık olan bir firmanın monitörüne iahsen ben 2-3 kat daha fazla para vermem. Ayrıca bu markayı niye bu kadar taktınız anlamadım. Size aynı özelliklerdeki monitöre 3000 lira vermek mantıklı geliyorsa siz o monitörü alın. Arkadaş uygun fiyatlı bir monitör istemiş.

Sizin marka takıntınız olabilir. Ama bu özelliklerde sadece adı tanıdık olan bir firmanın monitörüne iahsen ben 2-3 kat daha fazla para vermem. Ayrıca bu markayı niye bu kadar taktınız anlamadım. Size aynı özelliklerdeki monitöre 3000 lira vermek mantıklı geliyorsa siz o monitörü alın. Arkadaş uygun fiyatlı bir monitör istemiş.

Konu marka takıntısı değil. Bir firmanın çok fazla ürününde sorun yaşanılıyorsa o firmadan uzak durmak gerek. Gamepower, James Donkey, Everest gibi irmaların malzeme kalitesi ortada. Satış sonrası destek olarakta sıkıntıları var.

Hocam GamePower ürünü alınmaz, iyi bir marka değil. Kalitesiz marka, ayne James Donkey gibi. Forumda konular mevcut, araştırabilirsiniz. Ayrıca 1,100 TL'ye Acer, 1.250 TL'ye ise ViewSonic gibi markalar var, her türlü onlar tercih edilir.

Hep kapitalizmin oyunları bunlar.

Konu marka takıntısı değil. Bir firmanın çok fazla ürününde sorun yaşanılıyorsa o firmadan uzak durmak gerek. Gamepower, James Donkey, Everest gibi irmaların malzeme kalitesi ortada. Satış sonrası destek olarakta sıkıntıları var.
Hocam GamePower ürünü alınmaz, iyi bir marka değil. Kalitesiz marka, ayne James Donkey gibi. Forumda konular mevcut, araştırabilirsiniz.
Arkadaşlar bu sizin görüşünüz. Ama kullanmadan bu kadar net bir cevap vermeniz garip. Klavye ve faresini kullandığım bu markada şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşamadığım o markayı da ben öneririm şahsen.

Yorumlar için teşekkür ederim lakin bu fiyatlar çok yüksek ama. Aslında monitör var ama Bilgisayar açılırken ilk açılışta ekran gelmiyor vga yi çıkartıp taktığım zaman geliyor vga dönüştürücü ile kullanıyorum monitörü ikinci el bi monitör de alabilirim. 1000 lira gibi bir bütçem yok

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı