GTX 1050 Ti ile PUBG kasması normal mi?

Mrslan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir kaç aydır PUBG Lite oynuyordum, bugün Steam versiyonu %50 indirimdeydi merak ettim ve satın aldım. Fakat görüntü ayalarını en düşüğü almama rağmen oyun bayağı bir görüntü kasılması yapıyor. Bunu düzeltebilecek bir ayar kompozisyonu var mı, yoksa sistemim mi yetersiz kalıyor? Bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Sistemim;
  • Anakart: Gigabyte GA AB350 GAMING 3 DDR4 3200 MHz
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz
  • Bellek: G.Skill 8 GB (1X8GB) RipjawsV DDR4 3000MHZ
  • Ekran Kartı: ASUS GeForce GTX 1050 Ti GDDR5 OC 4 GB
  • SSD: Samsung 250GB 850 Evo
  • Ekran: HP T3M86AA 27" 7ms

Bende GTX1050 olmasına rağmen en yüksek ayarlarda sıkıntısız oynayabiliyorum, Ti ile hiç olmaması gerekiyor aslında. İşlemcim de Ryzen 5 1500X. Normal PUBG'nin kasmasından mı bahsediyorsunuz PUBG Lite'ın mı? Başlıkta Lite yazıyor ben ona göre yorum yaptım ancak içerik farklı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartı ile işlemcin aynı ama 60+fps alıyor adam, ekran kartında veya işlemcinde sıkıntı olabilir.

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Anlamadım gitti bir türlü, fps testi de yaptım 60+ fps alıyorum. Bilgisayarda da gerekli bir kaç ayar yaptım fakat hala ağır yırtılmalar var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı