GTX 1050 Ti LoL'de Düşük FPS Alıyor

Joshiferxx

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarı ilk aldığım zamanlarda en yüksek ayarlarda 200 FPS üstü oynuyordum ama artık orta ayara çektim. Savaşlarda 70 80 FPS'e düşüyor. Acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Formatı yeni attım, ekran kartı güncel. İşlemcim G4560. Acaba o mu güncel değil? Nasıl güncelleyebilirim?

Yazılan beş mesajdan üçü hatalı bilgi. Sürücüleri sil, güzelce yeniden kur. Arkada bir şeyin çalışıp çalışmadığını kontrol et. Bir şeyler işlemci gücünü kısıtlıyor olabilir. GTX1050ti ve G4560 League of Legends gibi bir oyunda kasma yapmaz. GTX1050ti gibi bir kart League Of Legends'ta ısınmaz bile. Pasif haldeyken bile ısıdan dolayı performans düşürecek noktaya gelmez. Oyunda harici ekran kartının kullanıldığından emin ol.

Oyun motoru eski diye biliyorum optimizasyon yapmak zor oluyor eski oyun motorundan yeni ekran kartlarına.(Pek bilmiyorum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı