Sadece bu bile göz ardı etmem için bana yetiyor, sana yanlış bilgilendirmelerinle iyi forumlar. Bizzat kazan kişilerden ekran görüntüleriyle öyle bir kaybın olmadığını aksine Nicehash'in daha iyi olduğunu gösterirdim ama belli ki buna layık değilsin.
Nicehash bir platformdur, algoritma değildir.
100 mesajı bile olmayan adam gelmiş bizzat tecrübeyle sabit şeye karşı çıkıyor, "kanıt" olarak 3. Parti siteden tamamen farazi rakamlardan oluşan bir şey atıyor, yok neymiş aylık 150 kayıp varmış. Tamamen yalan. Nicehash en dip zamanlarında bile Ethermine'dan aşağı vermedi, Ethermine 5-6 dolar verirken Nicehash'te 8 dolar alıyordu insanlar. Walter forumu bırakmamış olsa onu çağırırdım ekran görüntüleriyle noktayı koyardı ama maalesef bıraktı, ben de değerli zamanımı değersiz birine laf anlatmak için harcamayacağım.
Evet haklısınız gecenin bir vaktinde üstünde durmadığım için yanlış yazmışım fakat illa denilene bakıyorsanız nicehash platformdan çok bir havuzdur.
Keşke ekran görüntüsü atsanız, keşke kanıtlarla gelseniz geçiştirmeseniz de kim haklı kim haksız görebilsek. Nicehash %2 komisyon alırken ethermine %1 komisyon alıyor. Gerçekten nasıl daha kazançlı olabiliyor bunu açıkçası ben de görmek isterim. Ben ekran görüntüleri ve hesaplarımı sizinle paylaşırken sizin tek yaptığınız geçiştirmek. Lütfen, ben ve bu yorumları okuyan insanlar da bilmek ister eminim. Bir şey söylediyseniz geçiştirmeyin. Ben şahsen nicehash kullanacağımda aylık kaybım şu an ki dolar kuruyla 117tl ediyor.
Bu tür işlerde herkes whattomineı örnek alıyor en yakın sonuçları verdiği için. Ben şahsen kendi hash değerimi ve çektiğim wattı yazdığımda bana alacağım eth değerini ve kazancımı dolar bazında gösteriyor. Ethermineda 7/24 aralıksız kazdığımda da o eth ve dolar bazında kazancımı alıyorum. E ben şahsen %100 doğru sonuç alırken ve bunlarca insan hesaplamalarında önce whattomine kullanıyorken nasıl geçiştirebiliyorsunuz anlamıyorum doğrusu. Kendi hash ve watt değerinizi yazdığınız sürece doğru sonuçları vermekte.
Nicehash ne zaman size etherminedan daha yüksek kazanç verir biliyor musunuz?
Ethermine kullanırsınız, ekran kartınıza oc yapmadan default ayarlarda mining başlatırsınız.
Nicehash havuzunda da programı başlatırsınız, extreme moda alırsınız (kartınıza oto oc uygular) ve mining başlatırsınız.
Bu senaryoda nicehash getirisi çok daha fazla olacaktır.
E iyi de aynı ocyi siz manuel olarak kendi kartınıza uygulayıp yaparsanız sizin kazancınız daha fazla olacaktır.
Gerçekten güzel bir bilgilendirme yaparsanız başta ben ve burayı okuyan insanlar sevinecektir.
Edit:
100. mesajımı şimdi atmış bulunuyorum, beni tebrik ederseniz ayrı olarak sevineceğim.