GTX 1050 Ti oyunda 96 derece

Poseidon1310

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ekran kartım bir anda anormal sıcaklıklara ulaşmaya başladı. Oyun içinde 60 70 derece ve 200 250FPS alırken bir anda 97 derece 100FPS almaya başladım. Ekran kartım temiz ve alalı iki sene olmuyor, virüsden endişelenip format attım ancak boştayken bile 55 derece alıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir veya çözümü nedir?
Şu anda Valorant da aktif olarak bu değerleri görüyorum örneğin, gücünü yüzde 70'e sınırlayarak yüzde 15 derecelik bir değer kazandım bu yine de çıkıp iniyor.

1684487208636.png

DDU diye bir Driver Uninstaller program var onunla ekran kartını bir baştan güzelce silip yükle internetten videolarını izleyebilirsin. Fanlarından biri bozulmuş olabilir onu kontrol et bir de soğutucu karttan ayrılmış olabilir bir şekilde ona da bakman gerekebilir.
Benim başıma işlemcide gelmişti bir gün işten geldim Valorant'ta Fps 200'den 60 70 düşmüştü 1 2 saat uğraştım düzeltemedim sinirlenip kasaya yumruk atmıştım işlemcinin soğutucusu ekran kartının üstüne düşmüştü bacağı kırılmış meğerse bakır işlemciye temas etmediği içinde soğutamadığından dolayı ısınarak Fas düşüşüne neden oluyordu benzer durumlar olabilir.

Merhaba arkadaşlar, ekran kartım bir anda anormal sıcaklıklara ulaşmaya başladı. Oyun içinde 60 70 derece ve 200 250FPS alırken bir anda 97 derece 100FPS almaya başladım. Ekran kartım temiz ve alalı iki sene olmuyor, virüsden endişelenip format attım ancak boştayken bile 55 derece alıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor? Olabilir veya çözümü nedir?
Şu anda Valorant da aktif olarak bu değerleri görüyorum örneğin, gücünü yüzde 70'e sınırlayarak yüzde 15 derecelik bir değer kazandım bu yine de çıkıp iniyor.

Eki Görüntüle 1784354

2 sene içinde termal macun yeniledin mi hiç?

ben yeniledim ama keyfi şekilde yeniledim onun ile alakası olamaz bu kadar ısı artışının başka bir durum var bu işin içinde. bir günde böyle oldu diyorsun

Eki Görüntüle 1784354

Temiz bir format at ekran kartının driver kur openhardmonitör le sıcaklığı kontrol et hala yüksekse termal macun yenilemesi yap.

Bilgisayarı formatladım, driver lar güncel, hiç termal macun yenilemedim

ben yeniledim ama keyfi şekilde yeniledim onun ile alakası olamaz bu kadar ısı artışının başka bir durum var bu işin içinde. bir günde böyle oldu diyorsun
evet bir anda böyle oldu

Voltaj ile oynama yaptınız mı? 97 derece olana kadar kısması lazım.
hiç oynamadım

arkadaşlar kasanın yansımasından ekran kartına hiç dikkat etmedim, fan bozulmuş nerdeyse dönmüyor bile, tanıdığınız bir tamirci varmı istanbul içi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı