Yeni sistem topladım. MSI GTX 1050 Ti, R5 1600 8 GB RAM 2400 MHz. PUBG'da arada 15 saniye donuyor drop veya FPS düşmesi değil ekran 15 saniye donuyor lütfen yardım edin. GTA 5'e de girdim orda bir sıkıntı yok 60 FPS ultra donma yok.
Oyun SSD'de kurulu fakat RAM'im 8GB sanırım bunun etkisi de fazlasıyla var. Yukarda arkadaşın belirttiği ayarları yaptım fakat sadece havada süzülürken 70, oyun içi 40-50 fps alıyorum. Çok düşük,Düşük,ve Medium ayarlarda nedense FPS değişikliği olmuyor hep 40-50 de.
İsterseniz ram eklemeyi deneyin ben sadece 8 gb ram ve 1050 ile hiç bir sorun yaşamadığım için girdim konuya ama 2 kişi ram önerisi yapmış bir deneyebilirsiniz.
İsterseniz ram eklemeyi deneyin ben sadece 8 gb ram ve 1050 ile hiç bir sorun yaşamadığım için girdim konuya ama 2 kişi ram önerisi yapmış bir deneyebilirsiniz.
biraz geç okudum konuyu bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ram 16 bende ramden kaynaklanma şansı yok ekran kartı mhzsi düşüyor artıyor sürekli bende ondan olabilir stabil çalışmıyor
biraz geç okudum konuyu bende aynı sıkıntıları yaşıyorum ram 16 bende ramden kaynaklanma şansı yok ekran kartı mhzsi düşüyor artıyor sürekli bende ondan olabilir stabil çalışmıyor