GTX 1050 Tİ PUBG FPS ve Takılma Sorunu

Utku Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
PUBG oynarken ne zaman uçaktan atlayıp paraşütümü açsam yere inmeme çok kısa bir zaman kalmışken oyunda anlık takılmalar oluyor ancak bu takılmalar yere indikten sonra bitiyor ve 60 FPS civarı FPS almaya başlıyorum.

Sistem:
-Amd Ryzen 3 1200 İşlemci
-GTX 1050 Tİ Ekran kartı
-A320M-DGS Anakart
-8 GB DDR 4 2400 Mhz. RAM
-1 TB harddisk

Bu sorun herkeste var. Oyun sen daha aşağıya atlarken doku yüklüyor ve dokular yüklenirken fps sorunları oluşuyor. Genelde senin benim gibi ortalama bir bilgisayara sahip olanlar bu sorundan yere düşmeden kurtulup düştükten sonra normal oynuyor. Arada düşünce de doku yüklenmediği oluyor ve düştüğüm halde hem evlere giremiyorum hem 20 30 fpsye düşüyor :) Bunun bir çözümü yok.

Hocam Athlon 840 + GT 1030 var inanın kapının önünde bekliyorum eve girmek için. Bazen yok sayarak girdiği oluyor. Hile falan diye ceza verecekler ondan çekiniyorum. Tek problem bu benim onun dışında akıcı şekilde oynayabiliyorum.

Hocam Athlon 840 + GT 1030 var inanın kapının önünde bekliyorum eve girmek için. Bazen yok sayarak girdiği oluyor. Hile falan diye ceza verecekler ondan çekiniyorum. Tek problem bu benim onun dışında akıcı şekilde oynayabiliyorum.
Herkesin aynı ya :D klasik doku yüklenme problemi. Vallahi ben dokular yüklenirken evlerin içine gire gire loot yapıyorum geç kalmaktan iyidir hile değil sonuçta ek bir yazılım yok :D

Birkeresinde de aynı sorun evlerin şekli bozuk doku yüklenmedi ben evin içine daldım m416 yı kaptım hemen yanımdaki adam pompalı kaptı direk ateş etmeye başladı benim oyun fps düşük doku yükleniyor kaçmak zorundaydım. Bir koştum ki 2 3 evin içinden geçtim sanırım sadece ileri koştum :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı