Daha fazla
Lütfen birileri yardımcı olsun öncelikle monitörüm 720p bir monitör onu belli etmek isterim görünüşe göre sistemimde darboğaz söz konusu. Anlayamadım bir türlü gitti şu an monitör alabilecek durum da değilim ve bunu nasıl engelleyebilirim?
Kafam karışıyor 8 GB RAM mı yetmiyor yoksa işlemci darboğazı mı söz konusu anlayamadım bir türlü bu sorunu hep birlikte çözmek istiyorum oyun akıcı değil hani reflex vuruşu yapmanız gerekir ama birden fareyi oynattığınızda keskin dönmesi gerekir bende tuhaf hareket ediyor FPS yüksek ancak akıcılık hissiyatını alamıyorum neler yapabilirim RAM yükseltmek çare olabilir mi?
Biliyorsunuz PUBG sorunlu bir oyun ve ilk atlamalar da biraz kafayı yiyebiliyor atladıktan bir kaç saniye sonra düzeliyor ancak daha sonrasın da CPU kullanımı ekran kartını geçiyor bu sorun hangi bileşenden kaynaklanmaktadır?
Evet arkadaşlar sistemimi şöyle size bırakayım:
Ekran kartı: NVIDIA Geforce GTX 1050 Ti
İşlemci: Ryzen 3 2200G
RAM: Cricual Ballistix Elite 8GB 2666MHZ Red
SSD: Toshiba TR 200 240 GB
HDD: 1 TB WD BLUE 7200rpm
Çözünürlük: 1680x1050
Kafam karışıyor 8 GB RAM mı yetmiyor yoksa işlemci darboğazı mı söz konusu anlayamadım bir türlü bu sorunu hep birlikte çözmek istiyorum oyun akıcı değil hani reflex vuruşu yapmanız gerekir ama birden fareyi oynattığınızda keskin dönmesi gerekir bende tuhaf hareket ediyor FPS yüksek ancak akıcılık hissiyatını alamıyorum neler yapabilirim RAM yükseltmek çare olabilir mi?
Biliyorsunuz PUBG sorunlu bir oyun ve ilk atlamalar da biraz kafayı yiyebiliyor atladıktan bir kaç saniye sonra düzeliyor ancak daha sonrasın da CPU kullanımı ekran kartını geçiyor bu sorun hangi bileşenden kaynaklanmaktadır?
Evet arkadaşlar sistemimi şöyle size bırakayım:
Ekran kartı: NVIDIA Geforce GTX 1050 Ti
İşlemci: Ryzen 3 2200G
RAM: Cricual Ballistix Elite 8GB 2666MHZ Red
SSD: Toshiba TR 200 240 GB
HDD: 1 TB WD BLUE 7200rpm
Çözünürlük: 1680x1050
Son düzenleyen: Moderatör: