GTX 1050 Ti RDR2 performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sistemim RDR2'yi yüksek ayarlarda kaç FPS alır sizce ekran kartım GTX MSI GTX 1050 Ti 4 GB Gaming X işlemcim R3 1300X anakartım ASUS Prime B450 M k RAM 8 GB 3000 MHz OC yok 1900X1080 monitörüm DP ile bağlanıyorum sizce yüksek kalitede oynayabilir miyim GTA 5'de MSAA 4X her şey açık 35 FPS alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamaz. Vulkan ya da DX12 ayarlarında kısıklık vardır. Hatta komple başka yerlerde kısıktır. 5600 XT 1080P Ultra'da 43 FPS falan alıyordur.

Hocam siz galiba 1660 Super ile karıştırıyorsunuz. Bu kart 2060'ı geçen bir kart.

Ben 3700X, 32 GB 3600 CL16 RAM ve 5700 XT Nitro ile her şey Ultra (Vulkan'da dahil) ortalamada 74 FPS alıyorum. Ama bu Benchmark kısmı. Oyundan sahneden sahneye değişiyor işler, geceden gündüze büyük farklar çıkıyor. Oyunu açınca kendi verdiği default ayarlarda 130 civarı aldım ki birçok kısmı Ultra idi, yer yer High ve medium özellikler açıktı. Önemli olan hikayeden keyif alıp akıcı oynamamdı benim için, 2080 Ti bile zorlanıyor bu oyunda.

Hocam siz galiba 1660 Super ile karıştırıyorsunuz. Bu kart 2060'ı geçen bir kart.

Güzel kardeşim, şimdi sana bir video atıyorum. Sonra YouTube'a giriyorsun saygın kanallar var, zerdeçalların attığı videolara değil bunlara bak. Bu forumda bir şeyler karıştıranlar var evet ne yazık ki, 250 liralık oyuna adamı masraf ettirmeyin oynayamaz bu oyunu bu sistemle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Tam 43 demiştim, 43-44 arası gidip geliyor. Benim elimden bütün kartlar, işlemciler, anakartlar geçiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…