GTX 1050 Ti sistem Battlefield 2042 kaldırır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şimdi bu video 1 yıl önce. Sezon 6'nın gelmesiyle performans gereksinimi artmış olabilir.

Videolara göz attım. Aynı işlemci ve ekran kartı ama eski bir videoda 60 FPS ve altında geziyor. AMD Ryzen kullanan bir videoda ise 45-60 arası daha istikrarlı ama üstüne çıkmayan bir performans veriyor. İkisinde de düşük ayarlarda oynuyor. Yani keyif vermez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GeForce Now üyeliğiniz varsa oynanabilirsiniz. Onun dışında bu sistemle BF2042 eziyet olur.

Şu anda oynuyorum ve 1080P'de 35-55 FPS arası bir değer alıyorum ve ara sıra drop giriyor fakat zevk almaya engel olmuyor.

SSD'niz varsa oyunu oraya kurun ben HDD'ye kurdum ve kaplamaların çoğu geç yükleniyor ve drop giriyor haberiniz olsun.

Hocam şimdi bu video 1 yıl önce. Sezon 6'nın gelmesiyle performans gereksinimi artmış olabilir.

O kadar da büyük bir performans farkı olacağını sanmıyorum 5-6 FPS oynar en fazla tabii sezon 6 içeriğini bilmiyorum belki grafik güncellemesi gelmiştir oyuna ozaman büyük bir fark olabilir ne yazıkkı internette güncel video yok.

Bence 60 fps altında FPS oyunu oynanmaz; hele multiplayer FPS oyunu hiç oynanmaz. FSR 3 ile belki ileride daha yüksek fps alırsınız da bir şeyler olur diyeceğim, ama tabii kesin bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı