GTX 1050 Ti sistem GTA V FPS arttırma

Rioomaybe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba GTA V'de FPS artımak istiyorum. Kalite hiç istemiyorum diyebilirim. Yeter ki kasma donma olmasın.

Özellikler:
GTX 1050 Ti 4 GB.
Intel i3.
16 RAM.
64 Bit.

İşlemcinin tam modeli nedir? Ekran kartın zaten GTA 5'i donmadan oynatabilecek düzeyde. İşlemcin eski nesil i3 ise darboğaz yaşıyor olabilirsin.

Kaliteden biraz ödün vererek büyük ölçüde arttırabilirsiniz. Oyunda ayarlarda advanced graphics bölümündeki ayarları azaltmanız kaliteyi çok azaltmadan (gözle görülür kaliteyi) FPS'i arttıracaktır.

i3-7100 CPU
İşlemcinin tam modeli nedir? Ekran kartın zaten GTA 5'i donmadan oynatabilecek düzeyde. İşlemcin eski nesil i3 ise darboğaz yaşıyor olabilirsin.
Oyundaki ayarlarınız nedir? Ayarlarınızı düşürerek performansınızı arttırabilirsiniz.

En düşük ayarlar arada donma ve kasma yaşıyorum.

En düşük ayarlar arada donma ve kasma yaşıyorum.

Hocam en düşük ayarlarda oynamayın ayarları yükseltin, ekran kartınıza binen yük azaldıkça işlemci kullanımınız artar GTA 5'te bu çok sıkıntı oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı