GTX 1050 Ti sistem ikinci ekranı görmüyor

uadodo

Femtopat
Daha fazla  
Bütün çeviriciler vs mevcut ama sanırım yanlış yerlere taktığım için ikinci ekranı bir türlü algılamıyor sistem. Yeni monitörüm MSI Optix G24 serisi eski monitörüm VGA girişliydi dönüştürücü ile kullanıyordum ama şu an ona hiç erişimim yok. Yeni monitörün arkasında 2 tane HDMI girişi de var.

Dosya Ekleri

• IMG_1030.jpeg
    IMG_1030.jpeg
    207,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1027.jpeg
    IMG_1027.jpeg
    202,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1028.jpeg
    IMG_1028.jpeg
    352,5 KB · Görüntüleme: 30
Bütün çeviriciler vs mevcut ama sanırım yanlış yerlere taktığım için ikinci ekranı bir türlü algılamıyor sistem. Yeni monitörüm MSI Optix G24 serisi eski monitörüm VGA girişliydi dönüştürücü ile kullanıyordum ama şu an ona hiç erişimim yok. Yeni monitörün arkasında 2 tane HDMI girişi de var.

İki monitörüde bağlayıp sonra Windows tuşu + p ye basarak görüntü yöntemini seçin görüntü gine gelmez ise kullandığınız çeviricide sorun olabilir.

İki monitörüde bağlayıp sonra Windows tuşu + p ye basarak görüntü yöntemini seçin görüntü gine gelmez ise kullandığınız çeviricide sorun olabilir.

Bunu denedim ama hiç görüntü yok. VGA'lı dönüştürücüyü takıyorum çalışıyor sorunsuz ama ikisini de taktığımda birine geliyor diğerine gelmiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı