GTX 1050 TI sistem Kasa ve PSU önerisi

Evet onun farkındayım ama uzun zaman önce almıştım. Şuanki bütçeme göre bu şekilde yapabildim
Kasa ve psu olarak kendimde kullandığım
Zalman Z3 Plus ve
AE-KCAS 600w +80 bakabilirsiniz.

Çevre birimleri sonraya bıraktım ama peyderpey tüm gerekli çevre ve dahili bileşenleri alacağım sonuçta asğari ücretin biraz üstünde çalışan birisiyim.

Arkadaş zalman z3 plus önermiş inceledim güzel ama çok eski bir tasarım ürünü.

Sizce zalman z3 plus mı yoksa aşağıdaki linkteki kasa mı?

PowerBoost Deluxe Serisi VK-G1009B 2xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, Fiyatı
Zalman çok daha kalitelidir. Özellikle adı sanı belli olmayan bir PowerBoost gibi bir markadan. Önemli olan görünüşü değil kalitesidir. Görünüşü de gayet hoş. Zalman, Cooler Master, Aerocool gibi markaları tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Size bu kasayı önerebilirim.
AeroCool Cruisestar Advance Mid Tower Pencereli 3 Adet Fan Takılı USB 3.0 Kasa (AE-CSA)

Kasa ve psu olarak kendimde kullandığım
Zalman Z3 Plus ve
AE-KCAS 600w +80 bakabilirsiniz.
Bende kimse önermemiş mi diye bakıyodum.
Bence F/P olarak en güzel ürün olan Zalman Z3 Plus ve Aerocool Kcas 600W 80+ Bronze çok güzel.

Sisteminiz kesinlikle olmamış bunu almanıza göz yumamam :D ve gittim tek tek yazığınız ürünlerin fiyatına baktım sanırım bütçeniz 3600-3800 arası.
O fiyata şu daha iyi olur :
  • Msi B150M Bazooka
  • Msi RX 480 Gaming X 4 GB
  • İ5 6500
  • Samsung 750 Evo 250 GB
  • CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 Dual Kit RAM
  • Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
  • Zalman Z3 Plus
  • Akasa Venom Pico
Soğutucu 80 TL. Bu işinizi hayli hayli görecektir. K ibaresi olmayan O.C yapmayacağınız sistemde Z170 anakarta ve sıvı soğutmaya gerek yok. Ayırca içinden çıkan stok soğutucu bile işinizi görür. Sistemin fiyatı 3800 gibi birşey. Farklı sitelerden karma toplarsanız 200 TL ucuza gelir.

Not : İtopya.com'a bakmanızı öneririm çok ucuz bu ekran kartını orada 1200 TL'ye bulabilirsiniz başka yerlerde 1350 TL. İşlemci orada 900 TL. SSD 360 TL. Kasa 210 TL ve güç kaynağı orada yok başka yerde 240 TL. RAM'ler 450 TL ve anakart 430 TL.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı