Furkan Eriş
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi forumlar. Sistemimde son 2-3 gündür birden bire anlık takılmalar donmalar meydana gelmeye başladı. Hatta oyunlarda bile 15-20 FPS'i geçemedim. Normal kullanımda her şey normal fakat bir klasör açmaya çalıştığımda ya da bir browser ya da görev yöneticisini açmaya çalıştığımda CPU kullanımı anlık olarak yükseliyor ve donmalar takılmalar meydana geliyor. 2 gündür teknik serviste sebebini bulmaya çalıştılar bulamadılar. Belki 3 kez format atıldı her şey sıfırlandı. Ama nafile hiç bir değişiklik olmadı. Komple taramadan geçti fakat yine bir çözüm çıkmadı. Sistemi aktif olarak kullanamıyorum takıldığı için. 2 yıldır kullandığım sistemim ilk kez böyle bir şey oluyor. Ve işin garip tarafı 2 gündür teknik servisin bile bana gelip bu normal bir sıkıntı yok demesi. Bir fikri olan ya da başına daha önce gelmiş olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Sistemim:
-Ryzen 3 1200
-GTX 1050Ti
-8 GB RAM
-A320M Anakart
-240GB Toshiba SSD
Not : Sistemde droplar olduğu zaman resimdeki gibi dalgalanma oluyor. Acaba sıkıntı bu olabilir mi ?
?
Sistemim:
-Ryzen 3 1200
-GTX 1050Ti
-8 GB RAM
-A320M Anakart
-240GB Toshiba SSD
Not : Sistemde droplar olduğu zaman resimdeki gibi dalgalanma oluyor. Acaba sıkıntı bu olabilir mi ?
?
Son düzenleme: