GTX 1050 Ti ve i5 2320 Siyah Ekran Sorunu ve Sistem Yükseltme

Ensaricyk

Decapat
Ben fotoğrafçıyım ve aynı zamanda videomakerim. GTX 580 ile bir süredir çalışıyordum zor da olsa ancak bir gün kendisi tak dedi ve gitti.
Her neyse bugün 1050Ti 4GB aldım ve heyecanla eve geldim taktım ama maalesef siyah ekranda kalıyor. Vatan'da uyumsuz olduğunu söylediler.
Bütçem aşırı kısıtlı, 1050Ti'ı bile taksitlerle aldım. Bu bağlamda sistemimi en en en ucuz ve minimal şekilde 1050Ti'a uygun hale nasıl getirebilirim?
Makine üzerinde Intel i5 2320 ve MSI Z68MA-G43 anakart mevcut. İki adet de 4GB RAM var.
Sadece anakartı değiştirerek bu sorunu çözmem mümkün mü? Veya anakartı değiştirdiğim anda işlemci ve RAM'lerin de değişmesi mi gerekiyor?
Bana benim anlayabileceğim şekilde açıklayıcı bir fikir belirtirseniz aşırı mutlu olurum. İyi geceler saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız DDR3, bu bağlamda maksimum 5. nesil yapabilirsiniz (RAM satın almadan). Size tavsiyem İkinci el i5 4460 ve DDR3 4GB RAM ve MSI Z97 PC Mate olur. Anakartı sıfır almanız gerekebilir güveniniz yoksa.

Muhtemelen ekran kartında ya da bağlantılarda bir problem var. Kanımca zaten Vatan'dan alarak hata etmişsiniz. Sistem 1050Ti için gayet yeterli bir sistem. İşlemci biraz eski kalır ama yine de 1080p de çoğu oyunda oyunda darboğaz bile olmaz. Hiç görüntü vermemesi mantıksız. Sisteminiz 1050Ti'a en azından görüntü verebilecek güçte, buna emin olabilirsiniz. PSU bilgisi verilmemiş, PSU yetersiz kalıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı