GTX 1050 Ti ve i5-3570 ile canlı yayın

affetmez1624

Hectopat
Daha fazla  
Ben bı sistem alacağım monitör klavye mouse dahil. Monitör 75 Hz. CSGO orta ayarlarda canlı yayın yapabilir miyim?

Asus GTX 1050 Tİ 4 GB
İNTEL CORE İ5 3570 3.10 GHz
4x2 8 GB RAM 1333 GHz
H61-L
1 TB HDD
SSD yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlı yayında işlemci çok yoruluyor. Sınırda kalabilir. G4560 ile ben canlı yayında drop yaşıyorum örneğin.

i5' e geçmenizi öneririm, biraz bütçeyi zorlarsanız kafanız rahat eder en azından. Ayrıca o.c yapılmamış az kullanılmış 2. el de alabilirsiniz i3 ün sıfır fiyatına kadar iner i3 yerine i5 serisinden bir işlemci kullanırsınız tabiki giriş seviyesi bir i5 almamanız gerekiyo.

i5' e geçmenizi öneririm, biraz bütçeyi zorlarsanız kafanız rahat eder en azından. Ayrıca o.c yapılmamış az kullanılmış 2. el de alabilirsiniz i3 ün sıfır fiyatına kadar iner i3 yerine i5 serisinden bir işlemci kullanırsınız tabiki giriş seviyesi bir i5 almamanız gerekiyo.
Merhaba zaten işlemcim i5 i3 değil i5 3750k serisi işlemcim var yeteceğini düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı