GTX 1050 Ti ve Ryzen 3 2200G Uyumu

ErwinRommeeL

Decapat
Ben bu işlemciyi Sapphire Nitro+ RX570 4GB ile kullanıyorum. Sıkıntı yok şuan. Bende sıkıntı yoksa sizde olacağını sanmıyorum. Ama bu bütçede RX570 bakmanızı tavsiye ederim. Şu aralar Gtx kartlardan ucuz ve daha performanslılar.
Rica edersem RX570 Nitro nuzun tam linkini atar mısınız ? direkt olarak sizinkine bakmak istiyorum birsürü saphire nitro 4 gb var

Alacaksan RX 570 4GB yada 8GB al. GTX 1050 Ti kötü bir kart değil, sadece fiyatına hiç değmez. RX 570'i daha ucuza bile bulursun ve hem 4GB hem de 8GB'lık modeli de GTX 1050 Ti'dan daha iyi performans verir. Mümkünse 8GB al derim. Neredeyse GTX 1060 kadar iyi performans verebiliyor. Hatta 8GB'lık modeli alırsan VRAM'den dolayı daha geleceğe dönük olur.

Şu videoda RX 570 ile GTX 1050 Ti karşılaştırılmış. İzlemeni tavsiye ederim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda RX 570 8GB ile GTX 1060 6GB karşılaştırılmış. RX 570, GTX 1050 Ti'dan dahi ucuz olduğu halde GTX 1060 6GB'dan daha iyi performans veriyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güç tüketimi 150w 450w psum var sıkıntı çıkarır gibime geliyor.
Alacaksan RX 570 4GB yada 8GB al. GTX 1050 Ti kötü bir kart değil, sadece fiyatına hiç değmez. RX 570'i daha ucuza bile bulursun ve hem 4GB hem de 8GB'lık modeli de GTX 1050 Ti'dan daha iyi performans verir. Mümkünse 8GB al derim. Neredeyse GTX 1060 kadar iyi performans verebiliyor. Hatta 8GB'lık modeli alırsan VRAM'den dolayı daha geleceğe dönük olur.

Şu videoda RX 570 ile GTX 1050 Ti karşılaştırılmış. İzlemeni tavsiye ederim:

Şu videoda RX 570 8GB ile GTX 1060 6GB karşılaştırılmış. RX 570, GTX 1050 Ti'dan dahi ucuz olduğu halde GTX 1060 6GB'dan daha iyi performans veriyor:

Dediğim gibi güç tüketimi 150w 450w psum var sıkıntı çıkarabilir.

Son düzenleme:
Güç tüketimi 150w 450w psum var sıkıntı çıkarır gibime geliyor.

Dediğim gibi güç tüketimi 150w 450w psum var sıkıntı çıkarabilir.
O kadar ekran kartı alıyorsun, bari bir de PSU al. Hem ilerde zaten almak zorunda kalacaksın. 450W PSU'yla çok bir yere varamazsın. Ayrıca PSU dediğin şey çok pahalı da değil. Yerinde olsam en azından ekran kartının yanında bir de 650W'luk bir şey alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı