GTX 1050 Ti vs RX 470

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test sonuçları çoğu zaman yanlış ona kalırsak Vega 11 testlerinde her oyunu yağ gibi oynatıyor ama gel gelelim benim 2400G hurda.

1050 Ti alabilirsin. RX 470 gerçekten çok performanslı ancak mining yapıldığı için yıpranıyor. (İkinci el alacaksan dikkat et mining olayına.)

1050 Ti kesinlikle. RX 470 diyenlere aldırış etmeyin. Her şeyi 5 10 FPS den ibaret sanıyorlar. Oysa ki 1050 Ti daha dayanıklı ve sorunsuz bir ürün. AMD marka olarak sorunlu ve özellikle eski serileri çok sıkıntılı muhtemelen ikinci el alacaksınız ve eski AMD kartlar ikinci el olarak hiçbir zaman önerilemez.
Ben de GTX'ciyim ama linç yüzünden RX daha iyi fln. diyorum.

Aslında linçlik bir durum yok. Performans olarak zaten RX 470. İkinci el olarak 1050 Tİ daha güvenli olabilir. Fakat onla da Mining yapılmadığı garantisi olmaz. Bir ara şahsen RX 5600XT önerdiğim için linç yiyordum. İşte AMD alınmaz, Wattman var. 1660 Super alın daha iyi diyenlere rastladım. Sonra ne oldu, bir anda RX 5600 XT 10000 TL'yi geçti.

Aslında linçlik bir durum yok. Performans olarak zaten RX 470. ikinci el olarak 1050 Ti daha güvenli olabilir. Fakat onla da mining yapılmadığı garantisi olmaz. Bir ara şahsen RX 5600XT önerdiğim için linç yiyordum. İşte AMD alınmaz, WattMan var. 1660 Super alın daha iyi diyenlere rastladım. Sonra ne oldu, bir anda RX 5600 XT 10000 TL'yi geçti.

5600 XT yerine 1660 Super öneren arkadaşın kafasından istiyorum. Bazen gerçekten NVIDIA fanboyları doluşabiliyor.

Dahili GPU testleri ile harici GPU testlerini karşılaştırmak çok doğru bir şey olduğunu düşünmemekteyim.
Mesele testlerin yanlış sonuç vermesi ondan bahsettim.
Ben de GTX'ciyim ama linç yüzünden RX daha iyi fln. diyorum.
AMD fanboyları her yerde ben bile kendimi ortaya koyarak yazıyorum bunları. Ama ben her zaman gerçeği söylerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı